The Musicblenders

The Musicblenders

Akoestisch bruiloft duo The Musicblenders profielfoto klein
GENRE:Pop, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, Top 40, Easy-Listening
PRIJS:1 set : € 650,-
2 sets : € 850,-
3 sets : € 1050,-
LOCATIE:De Bilt
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Here comes the sun, Jackson (Johnny Cash), Grow old with me, How long will i love you, Stand by me en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

The Musicblenders is een muzikaal duo dat de kracht heeft om in muziek een diepe emotie teweeg te brengen, en geen andere gelegenheid leent zich daar beter voor dan uw bruiloft. We stellen u graag voor aan dit buitengewone akoestische easy listening bruiloft duo dat uw speciale dag zal omlijsten met betoverende melodieën en een ongeëvenaarde warmte.

The Musicblenders zijn niet zomaar muzikanten; ze zijn een symbiose van talent, passie en toewijding. Hun geschiedenis, vanaf hun eerste ontmoeting op het conservatorium van Zwolle tot aan vandaag de dag, staat garant voor hun vermogen om moeiteloos te communiceren via muziek. Met een indrukwekkende achtergrond in het verzorgen van bruiloftsmuziek, begrijpen ze de subtiliteiten van het creëren van de juiste sfeer voor uw huwelijksceremonie, receptie en alles daartussenin.

Hun repertoire omvat een diverse mix van easy listening muziek, variërend van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits. Wat uw muzikale voorkeur ook is, “The Musicblenders” passen zich aan om ervoor te zorgen dat hun optreden perfect bij uw wensen aansluit. Of het nu gaat om het verzorgen van een serene achtergrond voor uw ceremonie, het creëren van een ontspannen sfeer tijdens de receptie, of het spelen van dat ene speciale nummer tijdens uw eerste dans als pasgetrouwd stel, hun muziek is op maat gemaakt voor uw liefdesverhaal.

Het harmonieuze samenspel van The Musicblenders, verrijkt met prachtige stemharmonieën, is als een streling voor de ziel. Uw gasten zullen zich meteen ondergedompeld voelen in een atmosfeer van liefde en romantiek.

Met The Musicblenders als onderdeel van uw bruiloft, verzekert u zich van een dag vol betovering, klasse en tijdloze melodieën die uw liefdesverhaal op de meest magische manier zullen begeleiden. Ze zijn niet zomaar een muzikaal duo; ze zijn de belichaming van verfijnde elegantie en onvergetelijke harmonieën die uw huwelijksdag naar een hoger niveau tillen. Hun muziek zal niet alleen klinken in uw oren, maar ook in uw harten, en het zal een symfonie van liefde worden die uw bruiloftsverhaal perfect vertelt.

Neem contact met ons op of vul het onderstaande aanvraagformulier in om dit bijzondere duo vast te leggen voor jullie grote dag!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

5 sterren!

“The Musicblenders hebben op onze trouwdag ’s avonds opgetreden tijdens de borrel. De muziek was prachtig en heeft zoveel sfeer toegevoegd aan onze avond! Verder zijn ze ontzettend aardig en meegaand, en hebben we ook vooraf aan de dag goed contact gehad. Onze gasten waren heel erg onder de indruk van het optreden en wijzelf natuurlijk ook! Zeker 5 sterren!”

Priscilla & Mark


Heel veel complimenten!

“De avond begon precies zoals we gedacht hadden, bij het ontvangst van de gasten sfeervolle achtergrond muziek, we kregen heel veel complimenten en wat super fijn dat jullie nog ons lievelingsnummer hebben gezongen, was een fijne avond. Dank jullie wel Musicblenders!”

Carol Agterberg


Ten zeerste aanbevolen!

“Wij hebben last minute besloten dat we live muziek wilden tijdens de ceremonie op onze bruiloft en kwamen uit bij The Musicblenders. Daar hebben we geen spijt van gehad! Wij hadden vier verzoeknummers die heel erg verschillend zijn qua stijl en genre ingediend. The Musicblenders heeft deze verzoeknummers in twee weken ingestudeerd en daar een eigen twist aan gegeven. Het unanieme oordeel van de aanwezigen is dat ze de verzoeknummers prachtig hebben vertolkt en de sfeer van de ceremonie tot een hoger niveau hebben getild. Ook zijn wij zeer te spreken over de communicatie; ze reageerden snel, helder en erg enthousiast! Wij begrijpen dat ze zelfs nog achtergrondonderzoek hebben uitgevoerd naar een van de verzoeknummers. Wij kunnen The musicblenders ten zeerste aanbevelen!”

Bianca