The Silver Strings Duo

The Silver Strings Duo

bruiloft duo the silver strings profiel foto
GENRE:Klassiek, Populair, Jazz
PRIJS:1 uur: € 625,- exclusief btw (9%).
2 uur € 875,- exclusief btw (9%)
3 uur: € 1075,- exclusief btw(9%)

Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.21ct p/km
LOCATIE:Tilburg
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ave Maria, Wedding March, Flower Duet, maar ook populaire liedjes als ‘Where is love’ , ‘Moon river’, of All of me van John Legend
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Het is úw trouwdag, dus u moet uzelf trakteren op een ongelooflijke muzikale ervaring die iedereen zich voor altijd zal herinneren. 
U kunt nu uw Romeo en Julia-moment beleven met ‘The Silver Strings Duo’! Dit bruiloft duo bestaat uit violist/altviolist Juan (afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en Codarts Rotterdam) en cellist/gitarist/zanger Thomas (afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium te Tilburg) 

‘The Silver Strings Duo’ voegt een elegantie toe aan uw bruiloft waar opgenomen muziek gewoon niet mee te vergelijken is. Tevens kunnen ze de stemming verheffen of verzachten op precies de juiste momenten.  
Tegenwoordig bieden strijk- en snaarinstrumenten de klassieke, romantische klanken van Mozart en de leuke, moderne klanken van de meest populaire artiesten van vandaag. 

De diversiteit van hun repertoire zorgt voor een spannende reis door verschillende muzikale stijlen. Dit bruiloft duo gaat moeiteloos van een gezongen jazz standard naar een twee-stemmig Bach muziekstuk…switcht over naar een vrolijke gypsy czardas om vervolgens af te sluiten met een John Legend pophit. 

‘The Silver Strings Duo’ past perfect tijdens verschillende onderdelen van uw huwelijksdag. Zowel de huwelijksceremonie als de receptie kan door hun uitermate professioneel muzikaal begeleid worden. Natuurlijk kunt u uw favoriete nummers doorgeven en bekijkt u samen met het bruiloft duo wat de mogelijkheden zijn. 
Wat dacht u van een bruilofts-dinner-show? Tussen de gangen door genieten van de live muziek terwijl u en uw gasten op het volgende heerlijke hapje wachten…hoe apart is dat?  
The Silver Strings Duo heeft zeer veel ervaring met het spelen op bruiloften. Ze kunnen zowel versterkt als akoestisch spelen en zijn dus inzetbaar in alle soorten zalen en kamers. 

Maak samen met dit bruiloft duo mooie herinneringen! Neem contact op met het team van LiveBruiloftMuziek en we matchen u met deze prachtige muzikanten van uw dromen! 

* De violist van dit duo, Juan is ook te boeken als solo artiest. Bekijk zijn profiel hieronder:

https://livebruiloftmuziek.com/artiest/violist-juan/


Beeld en Geluid

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Muzikaal en professioneel!

“Al twee keer gebruik gemaakt van dit duo. Voor een officiële opening en een festival.
Beide keren voelden ze precies aan wat verwacht werd en anticipeerden ze op de actuele situatie. Goede communicatie vooraf en afspraken worden nagekomen. Erg muzikaal en professioneel. Aanrader !!”

Recensie/beoordeling the silver strings duo

Berrie Verhoeven


Erg onder de indruk!

“Ik ben erg onder de indruk, het was punctueel, er werd mee gedacht en het was flexibel w.b. het wisselen van tijden/locatie. Super!”

Anoniem


In een woord fantastisch!

“We hebben genoten van het viool en het cello spel van dit duo. We hebben met z’n twaalven meegezongen, ouders, broer, zussen en aanhang, en dat was in één woord fantastisch!.”

Henk-Peter