The Triplicats

The Triplicats

Bruiloft band / coverband The Triplicats profiel foto klein
GENRE:Jazz, Soul, Pop
PRIJS:Akoestisch: €1995,- ex btw (9%)
Incl. geluid tot 150 personen: €2195,- ex btw (9%)

Standaard inbegrepen:

-3 sets van 40 minuten (andere indeling mogelijk in overleg)

– Meenemen eigen instrumenten incl. babyvleugel

– Reiskosten tot een straal van 150 Km rondom Amsterdam
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

A lovely day – Bill Withers
All about that bass Meghan Trainor
That man – Caro Emerald
Fly me to the moon – Frank Sinatra
Wonderwall  – Oasis (Jazz versie)
Sitting on the dock of the bay – Otis Redding
Valerie _ amy Winehouse
Everything – Michael Bubble
Sway – Michael Bubble
At Last – Etta James
Pack up – Eliza Doolittle
I wish – Stevie Wonder  & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Maak kennis met ons fantastische vintage jazztrio ‘The Triplicats’! Deze briljante muzikanten zullen zeker glamour en verfijning brengen aan uw huwelijksreceptie, bruiloft diner of avondfeest.  
Ze bieden uitstekende harmonieën, swingende deuntjes en een echte vintage-ervaring. 

Met hun aanstekelijke sound en zeer charmante podiumprésence leveren ‘The Triplicats’ een overweldigend optreden met nummers van jazz- en swingklassiekers tot easy listening, maar ook hedendaagse liedjes worden uitgevoerd in dezelfde vintage-stijl. 

Als u dit jazz trio boekt voor uw bruiloft bent u ervan verzekerd dat u muzikanten met een brok ervaring in huis haalt…of in dit geval in uw trouwfeestlocatie. Zo deed de prachtige zangeres van ‘The Triplicats’ al mee aan Idols, zong ze in musicals en kreeg ze privé zanglessen van de voormalige zanglerares van Anouk.  
De violist/pianist/zanger van dit geweldige bruiloft jazztrio heeft maar liefst 10 instrumenten op zijn lijstje staan die allen door hem bespeeld kunnen worden. Hij studeerde 5 jaar aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium en behaalde zijn bachelor Muziektheater en een Minor Altviool. Hij nam deel aan het programma ‘Holland’s got talent’, schreef nieuwe composities voor een nationale muziekvoorstelling, speelde mee in musicals en diverse theaterproducties. 
Ook de bassist van dit trio verstaat de kunst van muziek maken. Moeiteloos schakelt hij over van basgitaar naar contrabas of akoestische gitaar. Hij begeleidde en ondersteunde al vele bands met zijn professionele spel. 

Samen hebben deze rasartiesten veel ervaring met het spelen tijdens dinnershows…uw bruiloftdiner zal dus verzekerd zijn van een geweldige extra dimensie…de meest exclusieve kers op de taart! 

Boek dit geweldige bruiloft vintage jazz trio voor uw huwelijksfeest en u en uw gasten zullen een onvergetelijke muzikale ervaring beleven…’The Triplicats’…een lust voor oor én oog! 


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Zeer geslaagd!

“Ons feest was zeer geslaagd, mede dankzij The Triplicats!”

Kirsten van Dijk


Niet in woorden te omvatten!

“We hebben genoten van het optreden van The Triplicats op onze huwelijksreceptie. Het was exact wat we in gedachten hadden!”

Freddy Graaven


Super leuke covers!

“Wij hebben voor onze receptie The Triplicats geboekt, echt een aanrader! Super leuke covers van bekende liedjes, op hun eigen speciale manier. Het trio viel goed in de smaak bij onze gasten. Top dus!”

Julia en David