The Wedd!ngz

The Wedd!ngz

Bruiloft band The Wedd!ngz profiel foto
GENRE:Soul, Pop, Easy-listening, Rock, Nederlandstalig
PRIJS:Enkel ceremonie: op aanvraag

3 sets (2,5u) €1320,-
4 sets (3,5u) €1485,-
5 sets (4,5u) €1650,-

Reiskosten: 0.30 ct p/km voor 3 auto’s , vanaf Willemstad, Bergen op Zoom & Gouda

* Prijzen zijn exclusief btw (9%)
LOCATIE:Gouda
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Rolling on the river (Tina Turner), All of me(John Legend), Think(Aretha Franklin) en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Op zoek naar professionele, swingende, pop/soul/easy-listening muziek voor uw huwelijksfeest, receptie of ceremonie? Dan bent u bij akoestische bruiloft band The Wedd!ngz aan het juiste adres. 

The Wedd!ngz is een stijlvol, ervaren pop trio met een jonge, getalenteerde zangeres-gitariste die een zeer verfrissende sound neerzet samen met haar swingende percussionist en een ervaren contrabassist. Ideaal om op te dansen op een feest, maar ook om op de achtergrond te relaxen tijdens uw borrel of diner met aangepast volume en repertoire. Populaire nummers worden in een extra mooi jasje gegoten met behulp van hun akoestische instrumenten. Swingende nummers worden afgewisseld met dansklassiekers uit de jaren 60 tot nu. 

Het is voor deze akoestische bruiloft band al mogelijk om op een relatief kleine oppervlakte te spelen. Met een bezetting van 3 ervaren beroepsmuzikanten ontstaat een perfect geluid. Mensen zijn soms verbaasd hoe vol het geluid klinkt en hoe fijn erop gedanst kan worden. Tegelijkertijd weten The Wedd!ngz de perfecte balans te vinden wanneer ontspannen achtergrondmuziek gewenst is. 

Ze zijn mobiel, spelen door het hele land en staan ​​voor een prettige, vriendschappelijke samenwerking en persoonlijke benadering. Ook als het om speciale wensen gaat. Ze hebben ruime ervaring met bruiloften en kunnen spelen van ceremonie tot slotfeest. 

Maar dit is nog niet alles! Akoestische bruiloft band The Wedd!ngz kan op verzoek worden uitgebreid met een zanger/pianist, waardoor er nog meer veelzijdigheid kan worden geboden. 
Informeer nu snel naar de mogelijkheden! 

Dus bent u op zoek naar een akoestische bruiloft coverband die zich goed aanpast aan de sfeer van uw huwelijksfeest en daar perfect op inspeelt? Bent u op zoek naar muzikanten die kwaliteit leveren en een krachtig, warm geluid voortbrengen? Bent u op zoek naar representatieve muzikanten en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan zijn The Wedd!ngz absoluut uw perfecte match! 


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nóg mooier dan onze dromen!

“Echt geweldig om te horen dat jullie heerlijk konden spelen bij ons. Dat was te horen en te zien! We hebben echt ontzettend genoten, het was nog mooier en sloeg nog beter aan dan we hadden durven dromen.

De ambiance, de prachtige stem van de zangeres, intieme muziek die uitnodigt om te dansen, onze dansende nichtjes die iedereen hebben ontroerd. We zijn heeeeeeel blij dat we voor jullie gekozen hebben! (Waar we overigens al geen enkele twijfel over hadden na het zien van de eerste paar seconden van het eerste filmpje op de site). Jullie hebben onze dag compleet gemaakt!”

Review Bruiloft band trio the wedd!ngz 1

Frans en Gerjanne


Enorm genoten!

“Wij hebben enorm genoten. Onze gasten vonden jullie geweldig en wij ook! 
Bedankt voor alles!”

Review Bruiloft band trio the wedd!ngz 2

Luc & Elina uit Dreischor


Beste band ooit!

“We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor de absoluut geweldige prestatie – zo veel van onze gasten hebben opgemerkt hoe mooi het was!! De beste band die we ooit hebben gezien. Ik hoop jullie in de toekomst weer te horen – ik ken een paar mensen die jullie willen gaan boeken voor hun evenement :)”

Review Bruiloft band trio the wedd!ngz 3

Laura en Adam