Trafassi

Trafassi

Surinaamse feestband trafassi profiel foto klein
GENRE:Pop, Top 40 hits, Caribisch, Surinaams, Kaseko, Kawina, Winti & eigen repertoire.
PRIJS:1x 60 min: €1250,- (solo)
1x 90 min: € 2990,- (band)
3x 45 min: €3750,- (band)

Danseressen: € 400/450,-

Reiskosten: >50km v.a. Amsterdam
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. (uit eigen repertoire): Wasmasjien, El negro nu puede, Banana light, Pum pum, Dhai Din – Huishoudschool, Je bent nog niet gelukkig met een mooie vrouw & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

De bruisende Surinaamse feestband Trafassi neemt je mee op een muzikale reis doordrenkt met opzwepende ritmes en aanstekelijke energie. Opgericht door de getalenteerde zanger-percussionist Edgar Burgos, heeft Trafassi de kunst van het verenigen van diverse Surinaamse muziekstijlen tot een unieke en onweerstaanbare sound geperfectioneerd.

De band bereikte het hoogtepunt van roem met de iconische hit “Wasmasjien” in de jaren 80, een nummer dat niet alleen de dansvloeren vulde maar ook een lach op de gezichten van luisteraars bracht. Trafassi staat bekend om zijn vermogen om kaseko, kawina, winti en andere Afro-Surinaamse ritmes naadloos te combineren, waardoor een muzikale smeltkroes ontstaat die generaties verbindt.

Ongeëvenaarde Energie: De muziek van trafassi is doordrenkt met de authentieke Surinaamse feestvibe die je gasten meteen op de dansvloer zal krijgen. Trafassi staat garant voor een ongekende dosis positieve energie!

Diversiteit van Ritmes: Van opzwepende Kaseko tot aanstekelijke Kawina en alles daartussenin, Trafassi beheerst een breed scala aan traditionele Surinaamse stijlen. We brengen een smeltkroes van muzikale invloeden om elke generatie en achtergrond aan te spreken.

Professionele Musici: Trafassi’s getalenteerde muzikanten zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook meesterlijke entertainers. Ze weten precies hoe ze het publiek moeten betrekken en zorgen voor een interactieve ervaring die niemand zal vergeten.

Aanpasbaar aan Jouw Wensen: Of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig evenement, Trafassi past zich aan jouw wensen aan. We bieden verschillende formaties en arrangementen om de perfecte sfeer te creëren voor jouw specifieke gelegenheid.

Unieke Zang en Performance: De charismatische muzikanten van trafassi brengen niet alleen geweldige stemmen mee, maar ook een ongeëvenaarde podiumpresentatie. Ze weten hoe ze het publiek moeten meeslepen en zorgen voor een feestelijke sfeer van begin tot eind.

Hun live-optredens zijn legendarisch, met een podiumdynamiek die het publiek betrekt en meesleept in een feestelijke sfeer. De band, evoluerend door de jaren, blijft een cultureel erfgoed vertegenwoordigen met een tijdloze aantrekkingskracht. Trafassi is niet alleen een feestband; het is een ervaring, een viering van de Surinaamse cultuur, met een muzikale erfenis die blijft resoneren en nieuwe generaties blijft inspireren. Ervaar de unieke party vibes van Trafassi en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde energie van deze muzikale pioniers.

Trafassi boeken voor jóuw bruiloft? Neem dan contact met ons op of vraag deze act direct aan via het aanvraagformulier onderaan deze pagina!


Beeld & Geluid

Youtube
SpelenPlay
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen