Turks bruiloft trio Ayhan & Friends

Turks bruiloft trio Ayhan & Friends

Turks bruiloft trio Ayhan & Friends profielfoto klein
GENRE:Pop, Oyun havaları (vrije dansmuziek), Halay (Turkse polonaise), Halk müziği (Turkse volksmuziek), Anadolu Rock (Anatolische Rockmuziek), Arabesk (Arabesque muziek), Azeri – 6/8 dansmuziek
PRIJS:V.a €1995,- ex btw (9%)

Reiskosten: geen
LOCATIE:Arnhem
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. : Fidayda, Misket, Çiftetelli, Erik dalı, Adnaya gidekmi, enz.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Stap binnen in de betoverende wereld van Turkse klanken en culturele pracht met het Turkse Bruiloft Trio Ayhan & Friends! Bij Ayhan & Friends draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring op jouw speciale dag. Met hun ensemble van getalenteerde muzikanten brengen zij de ziel en passie van Turkse muziek rechtstreeks naar jouw bruiloftsfeest.

Laat je betoveren door de betoverende melodieën van traditionele instrumenten, die samen een harmonieus geheel vormen en de lucht vullen met opwinding en vreugde. Of je nu op zoek bent naar de perfecte achtergrondmuziek tijdens de receptie, een meeslepende serenade tijdens het diner of een spetterend optreden om de dansvloer te laten schitteren, Turks bruiloft trio Ayhan & Friends past hun repertoire aan om aan jouw wensen te voldoen.

Met jarenlange ervaring en een diepe liefde voor onze muzikale erfgoed, zorgen zij ervoor dat jouw bruiloft een viering wordt doordrenkt van Turkse authenticiteit en warmte. Hun muziek spreekt rechtstreeks tot de ziel en verbindt mensen van alle achtergronden door de universele taal van muziek.

Dus waar wacht je nog op? Geef je bruiloft een onvergetelijke, culturele flair met het Turkse Bruiloft Trio Ayhan & Friends. Neem vandaag nog contact op om jouw droombruiloft werkelijkheid te laten worden!”


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen