Violist Alexander

Violist Alexander

Bruiloft violist Alexander profiel foto
GENRE:Klassiek, Pop
PRIJS:Vanaf 375,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Zie de muziek van uw huwelijksceremonie als de soundtrack van een romantische film. 
De juiste ceremoniemuziek neemt alle prachtige emoties die u voelt en vermenigvuldigt ze met honderd. 
Bruiloft violist Alexander is de man die dit kan bewerkstelligen. Laat je toefluisteren door zijn betoverende viool en hij verhoogt zeer zeker de romantiek tijdens uw huwelijksceremonie. Hij bepaalt daarmee de sfeer en uw gasten zullen vol spanning wachten op wat er nog komen gaat. 

Door zijn specialisatie in barok vioolmuziek kan hij ervoor zorgen dat u een heuse koninklijke entree maakt op het moment dat u door het gangpad schrijdt op weg naar de prins of prinses van uw dromen! 

Liever iets luchtigs of meer hedendaags? Ook daarin heeft hij genoeg mogelijkheden…het antwoord op uw vraag hierover is maar 1 aanvraagformulier verwijderd! 

Tevens kunnen uw receptie of diner stijlvol muzikaal omlijst worden door deze geweldige violist. Zo maakt u de smaak van een hapje en een drankje nét iets exclusiever. 

Bruiloft violist Alexander werd geboren in Lodz, Polen en studeerde aldaar af aan de Academie voor Muziek. Hij verhuisde naar Nederland om zijn vioolspel nog meer te verdiepen en vervolgde zijn studie met een opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Aan het Conservatorium van Utrecht studeerde hij barokviool en altviool. Deze ras muzikant treedt momenteel op met vele orkesten en ensembles zoals o.a. De Nieuwe Philharmonie Utrecht.   

Violist Alexander zou het een eer vinden om er samen met u aan te werken om van uw bruiloft een écht speciale ervaring te maken. Eentje die u en uw gasten zich nog jaren zullen herinneren! 


Beeld en Geluid

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Inspirerend en gedurfd!

Alexander weet met zijn vioolspel toegang te krijgen tot een extra dimensie, de dimensie van puur enthousiasme. En dat werkt voor iedereen die het hoort aanstekelijk. Zijn spel is inspirerend en gedurfd.

Bruiloft violist Alexander recensie 1

Antonia Groeneveld