Violist Juan

Violist Juan

Bruiloft violist Juan profiel foto
GENRE:Klassiek, Populair, Jazz
PRIJS:1 uur: € 299,- exclusief btw (9%).
2 uur: € 450,- exclusief btw (9%).
3 uur € 599,- exclusief btw (9%).

Bij meer dan 3 u €100,- per extra uur

Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.21ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ave Maria, Wedding March, Flower Duet, maar ook populaire liedjes als ‘Where is love’ , ‘Moon river’ etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Hemels…dat is het woord dat de muziek van bruiloft violist Juan het beste omschrijft. Hij laat zijn viool klinken als een engel. Deze top violist zal u absoluut tot tranen toe roeren en de nodige kippenvel momenten bezorgen. Laat u tijdens uw huwelijksceremonie door Juan meevoeren op de romantische en warme klanken van zijn viool tot in de diepte van uw emoties. 

Juan begon als 8-jarig jongetje met vioollessen aan de muziekschool van Amstelveen. Toen zijn familie in 1999 naar Chicago verhuisde werden daar de lessen voortgezet door zeer gerenommeerde docenten. Ook voor jazzviool had Juan grote interesse en hierin volgden dan ook gedurende lange tijd lessen. 
In 2010 behaalde hij magma cum laude zijn bachelor muziek aan de DePaul University te Chicago. Hierna ging Juan terug naar Nederland om daar zijn muzikale mogelijkheden verder uit te breiden. Hij studeerde vervolgens ook nog af aan het Conservatorium te Amsterdam en Codarts Rotterdam. 

Juan heeft vele jaren ervaring en speelde op menig concertpodia en in TV-programma’s. Hij is een geliefd en zeer gewaardeerde musicus. Hierdoor werkt hij met regelmaat samen in de studio met artiesten zoals David Guetta, The Black Eyed Peas, Charlie Puth, Celine Dion, Robbie Williams, Ellen ten Damme, Mr. Probz, David Garrett, Rihanna en Liesbeth List. Maar ook bij o.a. het Nederlands Philharmonisch Orkest of Het Metropole Orkest is hij een graag geziene violist. 

Bruiloft violist Juan zal op een zeer creatieve en muzikale manier met u meedenken om uw ceremonie of huwelijksaanzoek zo onvergetelijk mogelijk te maken. Hij streeft altijd naar muzikale perfectie zonder ook maar één moment het gevoel uit het oog te verliezen!   


Beeld en Geluid

Slide
Violist Jan 3
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Kundig en professioneel!

“Een kundige en professionele muzikant, en ook nog eens een uitzonderlijk goed karakter!”

Nate Wiedemann


Uitstekend!

“Een uitstekende en professionele muzikant!”

Barbe Bock


Een droom die uitkwam!

“Het was altijd mijn droom om op viool muziek te trouwen. Juan heeft mijn muziek wensen goed begrepen en prachtig ten gehore gebracht. Ik ben een happy bride!!”

Anoniem