Violist Stan

Violist Stan

Bruiloft violist Stan profiel foto, violist boeken voor uw huwelijk, viool muziek op een bruiloft receptie of diner
GENRE:Klassiek, Pop, Jazz
PRIJS:Vanaf 375,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.40 ct p/km
LOCATIE:Hamme (BE)
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Canon in D, Air in G, maar ook populaire nummers als Annie’s Song, La vita é bella, Falling in love, Someone like you, Can you feel the love tonight en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Bruiloft violist Stan is een muzikant met veel passie en een grote liefde voor de viool. Met zijn viool weet hij u vast en zeker te ontroeren tijdens uw huwelijksceremonie. Als hij speelt tijdens uw receptie zal het lastig zijn voor uw gasten om niet in beweging te komen….dansen gaat vanzelf op de tonen van deze geweldige bruiloft violist! Stan laat u zien dat er veel meer mogelijk is met de viool dan alleen klassieke muziek. Hij voelt feilloos aan wat er nodig is om elke gelegenheid te vullen met de juiste sfeer. Stan heeft een grote diversiteit aan muziekstijlen die hij speelt. Van klassiek en pop tot wals.
Hij weet altijd wel een manier te vinden om een unieke beleving te creëren.

Stan heeft inmiddels al vele optredens voor huwelijksceremonies, recepties en diners verzorgd en zo al veel mensen gelukkig gemaakt met zijn muziek. Wanneer mensen hem vertellen dat ze genoten hebben van de muziek – dat ze gedanst, gehuild, gelachen en gedroomd hebben geniet hij zelf ook ontzettend!

Dus… Als u op zoek bent naar een violist met passie en een gevoel voor sfeer voor uw ceremonie, receptie of diner, dan is Stan uw man.

Ook is bruiloft violist Stan altijd enthousiast om nieuwe genres te verkennen en zijn repertoire uit te breiden . Zijn hart en zijn ziel zit in zijn muziek en hij heeft altijd een grote glimlach als hij op het podium staat. Hij is dankbaar voor elk optreden dat hij mag verzorgen en hij is ervan overtuigd dat liefde voor muziek de wereld een betere plek kan maken. 

Met de prachtige klanken van deze getalenteerde violist wordt uw bruiloft werkelijk onvergetelijk. Stan is de perfecte keuze voor het creëren van een romantische sfeer en het verhogen van uw feestvreugde.

Violist Stan speelt niet alleen á capella voor u maar komt desgewenst compleet met achtergrondtracks voor een orkestrale of complete band-ervaring.

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken en ervaar zelf hoe heerlijk zijn muziek is!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar