Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob

Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob

Z-amerikaans klassiek bruiloft gitarist Rob , klassieke bruiloft gitarist boeken
GENRE:Z-Amerikaans, Klassiek, instrumentale lichte muziek
PRIJS:Vanaf 350,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.19 ct. p/km
LOCATIE:Gouda
WERKGEBIED:Heel Nederland & België
REPERTOIRE:Klassieke muziek van o.a. Tárrega, Villa-Lobos, Barrios en Lauro; lichte muziek van bijvoorbeeld Harry Sacksioni
IDEAAL VOOR:Ceremonie

Beschrijving

Gracieus…verfijnd…en vol passie. Dit omschrijft de prachtige gitaarklanken van Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob. Met zijn sublieme klassiek gitaarspel neemt hij u en uw gasten mee naar Zuid-Amerikaanse sferen en dompelt u onder in een bad van romantiek. Een ceremonie om nooit te vergeten! 

Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de afstudeerrichting klassiek gitaar. Daar kreeg hij les van een aantal internationale helden uit de klassieke gitaarwereld. Met name de masterclasses met David Russell en Laura Young maakten diepe indruk op hem. 

Na zijn studie klassiek gitaar verkende gitarist Rob ook de wereld van de popmuziek om vervolgens een aantal jaren in een coverband te spelen. Zijn hart bleek echter toch te liggen bij de klassieke muziek. Het repertoire dat hij vanaf dat moment heeft opgebouwd bevat muziek uit alle stijlperioden en bestaat voor een groot gedeelte uit stukken van Zuid-Amerikaanse componisten. 

Dus zoekt u een bruiloft gitarist voor uw ceremonie die in staat is een liefdesverhaal te vertellen met de klanken van zijn gitaar? Informeer dan beslist naar deze geweldige muzikant…romantiek gegarandeerd! 


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.