Zanger/Gitarist Bo Young

Zanger/Gitarist Bo Young

Zanger gitarist Bo Young in te huren of boeken voor uw bruiloft
GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig, Top 40
PRIJS:Vanaf 475,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.19 ct. p/km
LOCATIE:Arnhem
WERKGEBIED:Heel NL behalve Zeeland, GR, FR & DRE
REPERTOIRE:Bijv. Crazy (Seal), Wonderwall (Oasis), Happy (Pharell Willimams), Budapest (George Ezra) Iedereen is van de wereld (The scene), Englishman in New York (Sting), etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Bent u op zoek naar een gitarist zanger die bekende popliedjes speelt van vroeger tot nu? Dan zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat zanger/gitarist Bo Young de man is die u zoekt! Bo speelt met zijn akoestische gitaar meer dan honderd covers uit zijn hoofd en doet dat al meer dan tien jaar. Aan ervaring geen gebrek – Bo speelde al op honderden bruiloften en andere evenementen. Succes gegarandeerd dus!

Bo is zelf ook een begenadigd songwriter. In 2020 scoorde hij een landelijke hit die op de derde plek eindigde in De Verrukkelijke 15 op NPO Radio 2. Zijn muziek wordt meer dan een miljoen keer per jaar gestreamd op Spotify. In 2022 kwam een grote droom uit voor Bo toen hij een liedje op mocht nemen met een van The Rolling Stones!

Goed om te weten: bij Bo lopen er geen banden mee, alles was je hoort is live, net als in de video bij Humberto Tan. Bo speelt vooral Engelstalige nummers, aangevuld met een paar Nederlandstalige hits. . Nee… muziek van André Hazes en Frans Bauer zult u bij Bo niet horen, maar wel de mooiste Nederlandse popsongs!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Voelt de sfeer goed aan!

“Bo weet de sfeer goed aan te voelen en daar muzikaal op in te spelen. Los van het feit dat hij goed kan spelen is het ook nog eens twee hele gezellige man. Zeker een aanrader!” 

Linda Hastrich


Grote sound!

“Heb Bowe solo akoestisch live gezien, dus niet het duo. Was in het voorprogramma van Waylon. Hij speelde alles uit het hoofd en uit het hart leek het. Geen lessenaars of bladmuziek op het podium. Ik vond het heel verrassend dat je met alleen akoestische gitaar en zang zo’n grote sound neer kunt zetten. Ik ben fan!”

Jessel Rombeek


Fijn repertoire!

“Super! Fijn repertoire en goede performance. Zeer aan te bevelen!”

Review 3 over bruiloft zanger gitarist Bo Yong

Florian Hoefnagels