Zanger/Gitarist Steve

Zanger/Gitarist Steve

Bruiloft zanger & gitarist Steve, Zanger voor bruiloft met genre Rock, pop, en blues
GENRE:Pop, Rock, Blues, Country, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 350,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 1u reistijd 35,- p/u
LOCATIE:Schiedam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Heart of gold (Neil Young), Love you more (Racoon), I’m on fire (Bruce Springsteen), Have i told you lately (Rod Stewart), Everything (Michael Bublé en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Zanger/gitarist Steve raakt je met zijn warme stem en gitaarspel. Met veel passie en gevoel speelt hij zijn brede repertoire op eigen wijze. Het plezier spat er van af als hij zingt en heeft dan veel interactie met zijn publiek.

Steve speelt unieke pop- rock- covers maar ook kleine gevoelige ballads en love songs van toen tot nu. Zijn repertoire kiest hij tijdens het spelen en hangt onder andere af van setting, sfeer en zijn publiek.

Zijn specialiteit ligt bij het live begeleiden van trouwfeesten, trouwceremonies en recepties. Met zijn unieke sound speelt hij op een perfect geluidsniveau zodat de muziek niet overheerst maar zorgt voor een absolute meerwaarde aan uw bruiloft!

Om zijn sound op te peppen gebruikt zanger/gitarist Steve diverse effecten wat meer dynamiek in zijn performance brengt. Steve is te boeken als solist maar moet het groter dan kan dat ook.

Steve werkt met vaste muzikanten waaronder een saxofonist, contrabassist, percussionist en gitarist en kan dus als duo spelen maar ook een akoestische band samenstellen voor nog meer uitstraling, entertainment en sfeer.

Dus zoekt u een goede zanger/gitarist met veel passie voor muziek? Vraag naar de mogelijkheden en boek Steve nu op Livebruiloftmuziek.com!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

In 1 woord fantastisch!

“Tijdens onze zoektocht naar een zanger voor tijdens de ceremonie voor onze bruiloft, kwamen we bij Steve terecht.
We hebben elkaar in zijn studio ontmoet en daar de nummers doorgesproken en hij heeft voor ons gespeeld en gezongen om ons een idee te geven. 
Tijdens onze bruiloftceremonie heeft Steve voor ons gezongen, met gitaar, en dit was in 1 woord fantastisch!
Iedereen heeft ervan genoten. Wij zullen hem dan ook bij iedereen aanraden!”

Renate en Ruud


Top artiest!

“Zeer toffe gast, correcte afspraken.Muziek en zang fantastisch. Ik zelf en onze gasten hebben ervan genoten.​Top artiest!”

Kris Scheers


Veel complimenten!

“Steve was als solo artiest aanwezig bij de borrel/diner van onze (festival) bruiloft. Door het plots annuleren van onze zanger/gitarist moesten wij last minute op zoek naar iemand anders. We zijn super blij dat we via via bij Steve uit zijn gekomen. Snel schakelen, betaalbaar, flexibel en uiteraard een goede muzikant/zanger. We hebben er echt van genoten en kregen ook veel complimenten van onze gasten!”

Tyscha Coolen – Waaijer