Zanger Mitchell

Zanger Mitchell

Bruiloft zanger Mitchell
GENRE:Oldies/klassiekers, 50’s, 60’s,70’s, 80’s
PRIJS:Vanaf 400,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.21ct p/km
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ring of fire, Let it be, Country roads, Stand by me, Can’t help falling in love en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Wil je de perfecte muzikale omlijsting voor jullie grote dag? Zoek niet verder! Mitchell, jullie bruiloftszanger, staat klaar om de romantische sfeer van jullie speciale dag naar een hoger niveau te tillen met zijn uitgebreide repertoire van oldies en hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Met Mitchell op het podium, kunnen jullie en jullie gasten genieten van tijdloze klassiekers die herinneringen oproepen en harten verwarmen. Zijn soepele stem en ongeëvenaarde podiumervaring zorgen voor een betoverende en onvergetelijke muzikale reis door de decennia. Denk aan de harmonieuze klanken van Elvis Presley, Frank Sinatra, The Beatles, en nog veel meer.

Wat Mitchell onderscheidt, is zijn vermogen om de juiste sfeer te creëren voor elk moment van jullie bruiloft. Of het nu gaat om een intieme serenade tijdens de ceremonie, een swingende dansvloer op het avondfeest, of een rustige achtergrondmuziek tijdens het diner, Mitchell past zijn optreden aan om jullie wensen en de sfeer van de gelegenheid te weerspiegelen.

Waarom kiezen voor Mitchell op jullie bruiloft?

  1. Sfeervolle Nostalgie: Mitchell brengt jullie gasten terug naar de gouden tijdperken van muziek, waarbij herinneringen worden gedeeld en nieuwe worden gecreëerd.
  2. Flexibiliteit: Mitchell past zich aan jullie schema en voorkeuren aan, zodat zijn muziek perfect in jullie bruiloft past.
  3. Professioneel: Met jarenlange ervaring en een passie voor optreden, is Mitchell een betrouwbare keuze voor een onvergetelijke muzikale ervaring.
  4. Uniek en Persoonlijk: Jullie kunnen zelfs verzoeknummers indienen, zodat jullie de muziek krijgen die het beste bij jullie als koppel past.

Laat Mitchell de soundtrack van jullie liefdesverhaal zijn op jullie bruiloft. Neem vandaag nog contact op om beschikbaarheid te controleren en de eerste stappen te zetten naar een onvergetelijke muzikale ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen koesteren. Boek Mitchell en maak jullie bruiloftsfeest compleet met de tijdloze klanken van de jaren ’50, ’60 en ’70!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen