Zangeres Roos

Zangeres Roos

Zangeres roos profiel foto klein
GENRE:Pop, Jazz, Disco, Funk, Dance, Ballads, Nederlandstalig, Duits, Italiaans, Spaans
PRIJS:V.a. €495,-
LOCATIE:Gorinchem
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. : Isn’t she lovely, Jij bent de liefde, Rollercoaster, Vivo per Lei, Mag ik dan bij jou & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Bruiloftsontbijt, Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Een wervelwind van muzikale betovering en bruisende energie – waarin jullie bruiloft transformeert tot een waarlijk episch feest! Met zangeres Roos als jullie gids door dit magische avontuur is dát waar jullie op kunnen rekenen! Roos voorziet in een ongeëvenaarde ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zal bijblijven.

Van haar betoverende stem die de harten laat dansen tot haar dynamische presentatievaardigheden die elke seconde van jullie ceremonie en receptie tot leven brengen, Roos is niet zomaar een bruiloftszangeres – ze is jullie partner in het creëren van de meest onvergetelijke momenten.

Dus, als jullie klaar zijn om jullie liefdesverhaal te laten schitteren met stralende tonen en ongekende vreugde, aarzel dan niet langer. Boek vandaag nog Roos en laat haar jullie bruiloft transformeren in een echt meesterwerk van liefde en muziek!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Superleuk optreden!

“Een superleuk optreden, dankjewel Roos, je hebt echt een prachtige stem en bent erg leuk in de omgang. Alle bruiloftsgasten hebben enorm genoten! Hopelijk tot een volgende keer!”

Marlina van de Lagemaat


Grote toevoeging!

“Roos heeft onze ceremonie muzikaal begeleid. Werkelijk waar een grote toevoeging op je bruiloft. Het maakt de ceremonie nog persoonlijker en waardevoller. Daarna heeft ze ook onze receptie muzikaal begeleid en ondanks Corona heeft zij er een mooi feestje van weten te maken. Ze heeft een heerlijke sound, verschillende stijlen en ziet er prachtig uit. Wij hebben haar in ons hart gesloten en hopelijk geven ook jullie haar een kans want ze is het meer dan waard.”

Davey Bekker


Hoog op het verlanglijstje!

“Roos heeft bij ons de muzikale invulling gegeven tijdens de ceremonie en receptie op onze bruiloft. Zowel wij als bruidspaar als onze gasten hebben genoten van de optredens van Roos. De ceremonie was door haar nog intiemer. Wanneer wij weer een feestje hebben staat Roos zeker weer hoog bij ons op het verlanglijstje. Kortom, ze is echt een aanrader.”

Marco Achterberg