Zangeres Valentina

Zangeres Valentina

Bruiloft zangeres Valentina profielfoto 2
GENRE:Klassiek, Pop, Jazz, Nederlandstalig
PRIJS:Trouwceremonie: €395,-

Dit is o.a. inclusief:
– 1 -3 nummers uit haar repertoire (meer nummers uiteraard ook mogelijk tegen bescheiden meerprijs)
– online of telefonisch kennismakingsgesprek
– begeleiding met orkestband
– advies bij liedkeuze
– overleg & soundcheck op de trouwdag
– eigen geluidset

Achtergrondmuziek/receptie/diner: €495,-

(Set van 45 minuten live zang onder begeleiding van een orkestband inclusief geluid-set)

Reiskosten: € 25 ct P/Km.
LOCATIE:Landsmeer
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Klassieke liederen zoals Ave Maria, O mio babbino caro, Pie Jesu, Laudate dominum, Ich liebe dich maar ook popsongs zoals Perfect (Ed Sheeran), Jij bent de liefde, All of me, Hallelujah, Can’t help falling in love, Most beautiful human being alive, Marry me en nog veel meer. Voor een repertoire lijst vraag deze gerust aan in het contactformulier. Valentina studeert ook heel graag verzoeknummers in.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Stappen jullie in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd, geweldig dat jullie gaan trouwen! Op jullie bruiloft mag de muziek niet worden vergeten. Zou u graag live muziek tijdens de ceremonie of receptie willen horen? Zangeres Valentina zingt heel graag live de liefdevolle nummers die voor jullie een speciale betekenis hebben.

Op deze manier krijgt de huwelijksceremonie een persoonlijker tintje en wordt jullie bruiloft onvergetelijk.

Valentina zingt alle genres, zowel pop en jazz als klassiek. Daardoor is zij veelzijdig in te zetten gedurende jullie grote dag voor de live zang tijdens de huwelijksviering.

Op verschillende locaties kan zangeres Valentina de live muziek voor de trouwceremonie verzorgen; in de kerk, op het gemeentehuis, in de huiskamer of bijvoorbeeld in een tuin.

Heeft u misschien een andere locatie in uw hoofd waar Valentina als zangeres kan worden ingezet? Laat het weten bij de opmerkingen van het aanvraagformulier.

Valentina zingt jullie liedjes live, professioneel en met liefde.

Er zijn verschillende momenten waarop live zang kan plaatsvinden tijdens de bruiloft. Als huwelijkszangeres kan zij muziek verzorgen tijdens de wettelijke of kerkelijke trouwceremonie:

  • Bij het binnenkomen van de bruid (het weggeef moment);
  • Vlak na het ja-woord;
  • Bij het uitwisselen van de ringen;
  • Gedurende het tekenmoment;
  • Het aansnijden van de taart;
  • Tijdens de receptie;
  • Tijdens het diner;
  • En andere momenten naar wens.

Informeer snel naar de vele mogelijkheden!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nét dat beetje extra!

“Valentina heeft bij ons op onze bruiloft 4 nummers gezongen en wat heeft ze dat fantastisch gedaan. Het was voor ons juist net dat beetje extra wat we wilden op onze bruiloft. Valentina heeft voor ons onze bruiloft geweldig gemaakt en al onze gasten hebben het er nog steeds over. Ik beveel Valentina aan iedereen aan!”

Helena Bongers


Mooi en helder!

“Tijdens ons huwelijk heeft Valentina voor ons in de kerk het Ave Maria gezongen. Ik kan het mij nog als de dag van gister voor de geest halen. Een onvergetelijke ervaring. Ze zong zo mooi en helder, het was doodstil in de kerk en iedereen was onder de indruk. De afgelopen jaren heb ik nog een aantal optredens en concerten mogen bijwonen. Elke keer weer weet zij de mensen te ontroeren met haar prachtige stem. Alle genres zingt ze met gemak, met een lichtheid en toch altijd krachtig. Mijn favoriet: de nummers van Eva Cassidy, Valentina’s stem komt daar indrukwekkend dicht bij in de buurt. Ik zal iedereen van harte aanbevelen om Valentina uit te nodigen voor een optreden bij een groot moment zoals een huwelijk, begrafenis en een mooi feest. En ik hoop zelf nog veel meer van Valentina te mogen horen de komende tijd!”

Marieke Pfeiffer


Prachtige en warme stem!

“Valentina heeft bij ons gezongen tijdens ons huwelijk in april 2022, zowel bij de ceremonie als tijdens de feestavond met een big band. Zij is een geweldige zangeres, met een warme, loepzuivere stem. Tijdens de ceremonie waren er heel wat tranen. Het feest was swingend. Alles is bespreekbaar, niets is teveel, ze kan veel muziekstijlen aan. De performance is prachtig. Ze geeft je vanaf het begin het gevoel dat alles goed komt, en dat is ook zo. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,. Van harte aanbevolen”

Karen & Edwin