Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Accordeon muziek op bruiloft, bandoneon, Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof

Prijs op aanvraag

Carel Kraayenhof is een getalenteerde Nederlandse accordeonist, vooral bekend om zijn virtuositeit en bijdrage aan de wereld van de tango-muziek.

Een van de meest gedenkwaardige momenten in de carrière van Carel Kraayenhof was zijn optreden tijdens het koninklijke huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima der Nederlanden op 2 februari 2002.

Lees verder »
Allround bruiloft violiste profielfoto groot

Allround bruiloft violiste

Op aanvraag

Uw zoektocht naar de perfecte muzikale begeleiding voor uw bruiloft eindigt hier! Ontmoet onze getalenteerde allround bruiloft violiste, wiens virtuoze spel en hartverwarmende melodieën uw speciale dag onvergetelijk zullen maken.

Lees verder »
Bruiloft jazz trio French Kiss profiel foto groot

French Kiss

Vanaf €659,-

Deze getalenteerde muzikanten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het creëren van een sfeer van elegantie en romantiek. Met hun unieke mix van jazzmuziek en Franse chansons zorgen zij voor een onvergetelijke live-muziek ervaring op jullie trouwdag.

Lees verder »
bruiloft gypsy swing trio profiel foto, muzikaal bruiloft of huwelijk trio boeken voor jazz, swing, gypsy, klezmer en meer 2

Gipsy swing trio Panville

Vanaf €899,-

Bent u op zoek naar gezellige jazz/gipsy/ klezmer muziek voor uw bruiloft? Dan is Gipsy swing trio Panville de ideale keuze voor u! Dit aanstekelijke trio speelt een verfijnde mix van klezmer, gipsy swing, balkan repertoire en musette op viool, accordeon en contrabas. Met hun jarenlange ervaring en expertise weten zij precies hoe zij uw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. 

Lees verder »