Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

All-cultures violiste profielfoto klein

All-cultures violiste

Vanaf €350,-

Maak kennis met onze ‘All-cultures violiste’, een getalenteerde violiste geboren en getogen in Nederland, wiens muzikale reis begon aan de prestigieuze Hochschule für Musik und Tanz Köln onder begeleiding van gerenommeerde docenten zoals Michael Vaiman en Daniel Austrich. Haar toewijding aan haar vak werd al vroeg erkend toen ze deelnam aan de “Akademie voor jonge muzikale talenten” aan het Conservatorium van Utrecht en regelmatig naar Odesa, Oekraïne reisde voor coaching aan de beroemde Stolyarski school.

Lees verder »
Violiste Eleganza profielfoto groot

Violiste Eleganza

Vanaf €350,-

Op zoek naar de perfecte muzikale toevoeging voor jullie bruiloft? Zoek niet verder!
Violiste Eleganza speelt met evenveel gemak de bekendste westerse hits als Turkse & Arabische melodieën.

Lees verder »
Bruiloft muziek duo the soulstrings profiel foto groot

The Soulstrings

vanaf €575,-

Een toevallige ontmoeting in de trein lag aan de basis van de formatie van dit begaafde bruiloftsduo – The Soulstrings!

Met een ruime ervaring in het spelen op bruiloften, weten zij als geen ander hoe ze de perfecte sfeer kunnen creëren op zo’n bijzondere dag. Hun passie voor muziek en hun bereidheid om verzoeknummers te spelen, maken hun de ideale keuze voor jullie bijzondere moment.

Lees verder »
Allround bruiloft violiste profielfoto groot

Allround bruiloft violiste

Op aanvraag

Uw zoektocht naar de perfecte muzikale begeleiding voor uw bruiloft eindigt hier! Ontmoet onze getalenteerde allround bruiloft violiste, wiens virtuoze spel en hartverwarmende melodieën uw speciale dag onvergetelijk zullen maken.

Lees verder »
Het strijkkwartet voor bruiloften en huwelijken. Profielfoto groot

Het Strijkkwartet

Vanaf €1899,-

Op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting voor je bruiloft? Kies voor Het Strijkkwartet en maak van je speciale dag een onvergetelijke ervaring! Als ervaren en getalenteerde musici brengen zij de elegantie en schoonheid van live strijkmuziek naar je bruiloft.

Lees verder »
bruiloft Vioolduo Melodianna, vioolmuziek huwelijk

Duo Melodianna

Vanaf €545

Mogen we even voorstellen? Duo Melodianna! Het professionele vioolduo dat jouw bruiloft naar nieuwe hoogten tilt met hun betoverende muzikale optredens. Met hun veelzijdige act nemen deze twee dames je mee op een reis vol romantiek, passie en elegantie.

Lees verder »