Saxofonist bruiloft

Enkele suggesties

Bruiloft saxofonist saxamore profiel foto groot

Saxamore

Vanaf €495,-

Saxamore – de bruisende bruiloftsaxofonist! Een Braziliaanse saxofonist waarvan de aderen pulseren met het ritme van pure magie. Met grenzeloze energie en meeslepende beats weet hij het publiek te betoveren, of het nu is in een opzwepende Braziliaanse jazzband of dansend op de klanken van een DJ.

Lees verder »
Saxofonist bruiloft, Bruiloft saxofonist. Saxofonist inhuren voor een huwelijk

Saxofonist Christian

Vanaf €195,-

Het is hip en het swingt de pan uit…..dat is bruiloft saxofonist Christian! 

Deze zeer getalenteerde allround saxofonist is gemaakt om te entertainen.  
Lekker al de voetjes van de vloer tijdens jullie bruiloft receptie? Met zijn swingende tonen op de sax krijgt Christian dit zeker voor elkaar. Maar ook voor achtergrondmuziek is hij een zeer geschikte muzikant. 

Lees verder »
Bruiloft duo The electrifying Acoustivals profiel foto groot

The Electrifying Acoustivals

Vanaf €699

Ervaar de betoverende klanken van ‘The Electrifying Acoustivals’, een uniek gitaar en saxofoon duo dat gespecialiseerd is in live bruiloftsmuziek. Deze getalenteerde muzikanten zorgen voor een onvergetelijke atmosfeer op jullie speciale dag, waarbij hun harmonieuze samenspel elke emotie versterkt.

Lees verder »

Een bruiloft saxofonist zorgt voor unieke klasse

Een saxofonist kan een uniek vleugje klasse toevoegen aan jullie bruiloft. Hoewel geworteld in jazz, blues en soul, is de saxofoon een zeer veelzijdig instrument dat voor ieder genre toepasbaar is. 
Of het nu een relaxte middag jazz is tijdens jullie huwelijksreceptie of een energieke avond vol dansnummers… de sax heeft het! 

In de juiste handen is de saxofoon onmiskenbaar cool, zowel qua uiterlijk als qua geluid. De zachte klanken en verfijnde sfeer kunnen wonderen doen voor uw trouwdag. Zodra jullie bruiloft saxofonist begint te spelen, zet hij meteen de toon. 

Live bruiloft muziek voor de huwelijk receptie
Saxofonist bruiloft 2

bruiloft saxofonist - Solo met backing tracks

Saxofoon werkt goed als solo-instrument. De meeste solospelers zullen backingtracks van hoge kwaliteit gebruiken om het repertoire dat voor hen beschikbaar is uit te breiden en jullie gasten betrokken te houden. Een bruiloft saxofonist kan live op de muziek van een DJ meespelen, of juist rustig op de achtergrond een deuntje spelen.   

Hoewel de saxofoon vaak als een jazzinstrument wordt beschouwd, leent het zich ook voor klassiek, pop, funk en soul. Scroll bij het boeken van je bruiloft saxofonist door de profielen om een idee te krijgen van de stijl van de muzikant of om inspiratie op te doen. 

Bruiloft saxofonisten zijn een populaire keuze voor bruiloft ceremonies, recepties en/of diners. Ze kunnen vrijwel elk onderdeel van jullie bruiloftsfeest opfleuren. 

De saxofoon is een unieke vorm van bruiloft muziek

Een van de grootste zoektermen voor huwelijksentertainment is ‘uniek’. Bruidsparen willen dat hun grote dag zich onderscheidt van de massa en hun gasten een onvergetelijke ervaring beleven. De saxofoon is een instrument dat prachtig klinkt en er geweldig uitziet. Ook hebben veel mensen het misschien niet eerder live gezien, dus het zal een traktatie zijn voor hun zintuigen. 

Kleine ruimte? Geen probleem voor een bruiloft saxofonist!

Een bruiloft saxofonist kan vrijwel overal optreden. Omdat de saxofoon een instrument is dat akoestisch kan worden gedragen en bespeeld, biedt het veel flexibiliteit met betrekking tot waar en wanneer het kan worden ingezet. 

Je kunt het letterlijk voor elk deel van uw trouwdag toepassen. Van een serenade als je door het gangpad loopt, tot het mengen met je gasten tijdens de borrel. Spelen op achtergrondtracks tijdens het bruiloftsontbijt, of freestyle op de dansvloer, meespelend met jullie DJ bij de avondreceptie. 

Saxofoon en gitaar op een huwelijk

Het bruilofts diner

De trouwdag is een unieke dag. Als je wilt genieten van een informele familie- en vriendenbijeenkomst, is een overheerlijk huwelijksdiner een perfecte optie. Vooral als je het doet kruiden met de soulvolle klanken van een saxofoon! 

Saxofonist bruiloft- de openingsdans

De eerste dans met jouw kersverse echtgenoot of echtgenote kan nog romantischer en specialer worden…tedere saxofoonbegeleiding door de bruiloft saxofonist is het antwoord.

Het Bruilofts ontbijt

Je kan prima een gezellig gesprek voeren met uw gasten en tegelijkertijd van rustgevende achtergrondmuziek genieten. Allemaal tijdens jullie huwelijksontbijt. Een live miniconcert gespeeld op een saxofoon door een professionele bruiloft saxofonist maakt het waar. 

Kleiner budget? Nog stééds geen probleem!

Omdat een saxofoon op zichzelf al zo’n groot geluid kan creëren, kun je hem prima als solo-instrument boeken. Door de gunstige prijzen is het een fantastische manier om bruiloft entertainment met een wow-factor te bieden zonder jullie budget te overschrijden. 

Bruiloft saxofonist - voor elk wat wils!

Een bruiloft saxofonist heeft vaak een enorm repertoire, dus er is voor elk wat wils. Jij en je kersverse echtgenoot/bruid wil misschien de klanken van uw zomervakantie terugbrengen met wat ontspannen Café Del Mar-geluiden aan het begin van de avondreceptie, terwijl uw ouders misschien meer van traditionele jazz houden tijdens de borrel. Ze kunnen ook meespelen met pop/rock en soul backing tracks, dus er is echt voor elk wat wils. 

Kan een bruiloft saxofonist buiten optreden?

Ja, bij gematigde weersomstandigheden spelen de meeste muzikanten graag buiten. Zorg ervoor dat er een geschikte stroomvoorziening en beschutting is in geval van onvoorziene weersveranderingen. 

Het zal ook verstandig zijn om de muzikant vooraf op de hoogte te stellen dat de uitvoering buiten zal plaatsvinden, omdat dit hen kan helpen bij de keuze van hun kleding of extra uitrusting die ze mogelijk meebrengen. 

SAXOFONIST BRUILOFT – SPECIALE VERZOEKNUMMERS

De meeste muzikanten accepteren verzoeken graag mits dit ruim van tevoren is aangegeven. Sommige muzikanten kunnen van de klant verlangen dat hij een achtergrondtrack levert of de aankoopkosten dekt. Geef je verzoeken door bij het aanvragen en boeken van je bruiloft saxofonist, dan kan hij jullie vertellen wat er mogelijk is. 

Waarom een saxofoon?

 Een saxofoon kan huilen en lachen; soms is het melancholisch dromerig en even later weer vrolijk en bijna humoristisch. De saxofoon kan zo rokerig klinken als whisky en dan ineens helder en krachtig. 

Het geheim van de sax is het moeiteloze vermogen om te zweven tussen huilende blues en torenhoog gejuich. De saxofoon heeft een magisch vermogen om de luisteraar mee te nemen door een gevarieerd emotioneel landschap en hem het gevoel te geven dat hij leeft. Vermoedelijk is de immense dynamiek een van de meest aansprekende eigenschappen van de saxofoon. Maar dit hangt natuurlijk ook af van de capaciteiten en gevoeligheden van de bruiloft saxofonist. 

Over de saxofoon

De saxofoon werd uitgevonden in de vroege jaren 1840 en gepatenteerd in 1846. 
Het midden van de 19e eeuw klinkt misschien als lang geleden, maar vergeleken met tal van andere instrumenten is het relatief gezien een baby. 
Zo stamt de blokfluit uit de Middeleeuwen, werd de klarinet uitgevonden rond 1700, terwijl houten fluiten al millennia bestaan. 
De saxofoon is ook nogal ongebruikelijk omdat we een enkele, definitieve uitvinder kunnen aanwijzen. 
Die man is Adolphe Sax, een Belg die in Frankrijk woonde en naar wie het instrument natuurlijk vernoemd is. 
De vader van Sax, Charles Joseph Sax, was een gewaardeerd instrumentmaker die een tijd voor de koning der Nederlanden werkte. 

Na zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, begon Adolphe aan nieuwe eigen instrumenten te werken en verhuisde hij naar Parijs. 
Terwijl hij probeerde de basklarinet aan te passen en te verbeteren, begon hij een instrument te maken dat een fluit- en klarinetachtige behendigheid en het vermogen om snelle en lastige passages te spelen combineerde met de hoornachtige projectie van de koperen familie. 
Het resultaat was de saxofoon. 

Saxofoon optredens zijn nog steeds erg populair in de jazzwereld, maar is het instrument nog steeds populair in andere genres? De saxofoon is blijven gedijen binnen het klassieke muziekgenre en bands, evenals in pop- en rockmuziek. 
Veel artiesten hebben saxofonisten op hun tours opgenomen, omdat dit instrument veel kracht kan toevoegen aan moderne muziek. We kunnen het ook een hoofdrol horen spelen in beroemde nummers als George Michael’s “Careless Whisper”, “You Can Leave Your Hat On”, uitgevoerd door Joe Cocker voor de soundtrack van “9 and a Half Weeks” en “Modern Love” door David Bowie. 

Ben je overtuigd en wil jij ook zo’n swingende of smooth klinkende saxofonist voor jouw bruiloft boeken? Laat het ons weten!  Klik op vrijblijvende offerte aanvragen in het profiel van de door jullie gekozen saxofonist en wij laten snel van ons horen!  

Met een boeking van een van onze professionele bruiloft saxofonisten zijn jullie gegarandeerd van:

Bekijk ook eens:

Gepersonaliseerde aanpak

Wij geloven in bruiloftsmuziek die jouw verhaal vertelt. Onze muzikanten werken nauw met je samen om de perfecte setlist te creëren die past bij jouw stijl en voorkeuren.

Ruim aanbod getalenteerde artiesten

Of je nu kiest voor traditionele klanken of een moderne twist, LiveBruiloftMuziek.com heeft een breed scala aan getalenteerde artiesten in verschillende genres. Onze diversiteit zorgt ervoor dat we de juiste muzikant hebben voor elke bruiloft.

Eenvoudig boekingsproces

Het boeken van een muzikant voor je bruiloft moet eenvoudig zijn. Met LiveBruiloftMuziek.com navigeer je moeiteloos door ons platform, ontdek je artiesten, en boek je makkelijk en snel  de perfecte aanvulling op jouw feest.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij LiveBruiloftMuziek.com staan we garant voor betrouwbare en hoogwaardige live optredens. Onze muzikanten zijn professionals met ervaring, wat resulteert in een naadloze uitvoering op jouw grote dag.