Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Bruiloft saxofonist saxamore profiel foto groot

Saxamore

Vanaf €495,-

Saxamore – de bruisende bruiloftsaxofonist! Een Braziliaanse saxofonist waarvan de aderen pulseren met het ritme van pure magie. Met grenzeloze energie en meeslepende beats weet hij het publiek te betoveren, of het nu is in een opzwepende Braziliaanse jazzband of dansend op de klanken van een DJ.

Lees verder »
Saxofonist bruiloft, Bruiloft saxofonist. Saxofonist inhuren voor een huwelijk

Saxofonist Christian

Vanaf €195,-

Het is hip en het swingt de pan uit…..dat is bruiloft saxofonist Christian! 

Deze zeer getalenteerde allround saxofonist is gemaakt om te entertainen.  
Lekker al de voetjes van de vloer tijdens jullie bruiloft receptie? Met zijn swingende tonen op de sax krijgt Christian dit zeker voor elkaar. Maar ook voor achtergrondmuziek is hij een zeer geschikte muzikant. 

Lees verder »
Bruiloft duo The electrifying Acoustivals profiel foto groot

The Electrifying Acoustivals

Vanaf €699

Ervaar de betoverende klanken van ‘The Electrifying Acoustivals’, een uniek gitaar en saxofoon duo dat gespecialiseerd is in live bruiloftsmuziek. Deze getalenteerde muzikanten zorgen voor een onvergetelijke atmosfeer op jullie speciale dag, waarbij hun harmonieuze samenspel elke emotie versterkt.

Lees verder »
Bruiloft Duo / combo DJ & SAX profiel foto groot

DJ & Sax

Vanaf €685

‘ DJ & SAX ‘ is niet alleen een ervaren en getalenteerd muzikaal duo maar zijn als bonus zelf ook nog een een gelukkig getrouwd stel. Het plezier ÉN de liefde spat er dus vanaf – en wat wil je nou nog meer van de live muziek op je bruiloft?!

Lees verder »
Bruiloft saxofonist saxtastic profiel foto groot

Saxtastic

Vanaf €370

Geniet van het soepele en opzwepende geluid van saxofoon met de virtuoze bruiloft-saxofonist ‘Saxtastic’! Saxtastic is een enorm getalenteerde solo saxofonist met een breed scala aan genres, van House, Dance, Pop, Urban dance tot Soul, Nederlandstalig en Apres-Ski. Je zult er moeite mee hebben om de dansvloer te verlaten wanneer deze man begint te spelen!

Lees verder »
Bruiloft saxofonist ivar , saofoon muziek huwelijk

Saxofonist Ivar

Vanaf €385

Til je dansvloer naar hogere sferen met bruiloft saxofonist Ivar! Deze meeslepende solo-saxofonist combineert natuurtalent en zijn gevoel om te entertainen tot een werkelijk onvergetelijk optreden. 

Het repertoire van saxofonist Ivar omvat al je favoriete soul-, house- en hitlijsten, maar ook romantische popballads en saxofoonklassiekers. Door zijn aantrekkingskracht en improvisatietalent is Ivar een absoluut unieke artiest.  

Lees verder »