Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Bruiloft DJ Almar profielfoto 2

DJ Almar

Vanaf €425,-

Jullie huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. Je wilt een feest dat een verpletterende indruk achter zal laten en onuitwisbaar in je gedachten zal blijven. Bruiloft DJ Almar helpt u hier graag bij!

Lees verder »
Pianist/DJ bruiloft Guido profielfoto

Pianist/DJ Guido

Vanaf €725,-

Uw grootste wens tijden het avondfeest is natuurlijk dat de dansvloer vol staat met uw gasten die een onvergetelijke avond beleven…met bruiloft DJ-pianist Guido zit u gegarandeerd op de eerste rang!  

Lees verder »

DJ Diyo

Vanaf €395,-

De mooiste dag van uw leven wordt natuurlijk afgesloten met een avond in stijl: met een fantastisch bruiloft feest! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. 

Lees verder »

DJ Murphy

Vanaf €695,-

Graag neemt bruiloft DJ Murphy u en uw gasten mee naar de dansvloer! Hij wil niets liever dan iedereen zien genieten van de muziek en natuurlijk van jullie bruiloftsfeest. Passende songs, ritmes en sfeer onder het genot van een lekker drankje is tenslotte toch een voorwaarde voor het ultieme avondfeest. 

Lees verder »

DJ the Hilt

Vanaf €390,-

Bruiloft DJ The Hilt is sinds 2010 actief als all-round DJ! Veel ervaring mogen opdoen in beachclubs, discotheken, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties of in de Horeca.

Lees verder »

DJ duo Plan P

Vanaf €825,-

Plan P is een Live Dj act van saxofoniste en contrabassist, beiden ook Dj. Twee muzikale Dj’s staan dus achter hun Dj set of spelen op hun instrumenten voor en achter de Dj booth.

Lees verder »