Accordeonist Bruiloft

Boek een bruiloft accordeonist!

Het boeken van livemuziek voor uw bruiloft is echt essentieel om de toon en sfeer van uw dag te bepalen. Of u nu kiest voor een band of een DJ in de avond, er is iets heel bijzonders aan het verwelkomen van gasten op je huwelijksreceptie met live muziek. Hoewel gitaristen, pianisten en strijkkwartetten extreem populaire opties zijn, is het inhuren van een bruiloft accordeonist een geweldige manier om uw dag echt te onderscheiden van de rest. Dus gooi al die vooroordelen over accordeons weg en durf eens een accordeonist te boeken voor een optreden tijdens uw bruiloft! 

Accordeonmuziek roept warme herinneringen op bij familie-evenementen. Het straalt traditie uit, muzikaal erfgoed en voegt een speciaal tintje toe aan een huwelijksceremonie of receptie. 

Bruiloft accordeonist 1

Enkele suggesties

Bruiloft accordeonist, accordeonist andré boeken voor uw huwelijk

Accordeonist André

Vanaf €495,-

Romantiek van de accordeon en een mooie bruiloft ceremonie gaan naadloos samen. 

Bruiloft accordeonist André is een virtuoos accordeonist, die ook de romantische kanten van dit instrument bijzonder goed naar voren weet te brengen.

Lees verder »
Pianist gezocht voor trouwerij , huwelijk, bruiloft

Pianist Robert

Vanaf €375,-

Veelzijdig…flexibel…professioneel…dit zijn de drie kernwoorden die bruiloft pianist Robert ten voeten uit beschrijven.

Pianist Robert levert precies dat wat u wilt voor uw huwelijksceremonie of receptie.

Lees verder »

bruiloft accordeonist - een ontspannende sfeer

Accordeonisten kunnen een ontspannende Zuid-Europese sfeer creëren waar u en uw gasten van kunnen genieten. Denk eens aan Franse muzette, Italiaanse volksliederen, Duitse polka’s of een prachtige ontroerende Argentijnse tango. Het aangrijpende lied ‘Adiós Nonino’ , dat iedereen tot tranen toe roerde tijdens het huwelijk van ons koningspaar…wat zou er nog mooier zijn dan dit te laten spelen tijdens uw eigen bruiloft ceremonie?  

De accordeon is een ongelooflijk veelzijdig instrument en het is ook een van de weinige instrumenten die lopend kan worden bespeeld, waardoor al uw gasten de kans krijgen om de muziek te horen, hallo te zeggen, vragen te stellen en zelfs verzoeken te doen! 

Houdt u van Hollandse gezelligheid op uw bruiloft? Wat is er dan nog leuker om een bruiloft accordeonist tijdens uw receptie of diner populaire meezingers te laten spelen. Het kleine café aan de haven…Tulpen uit Amsterdam…Oh Johnny…Saberiosia… smartlappen in de traditie van Willy Alberti, Johnny Jordaan en de Zangeres zonder Naam. Haal Amsterdam naar uw bruiloft! Succes gegarandeerd! 

Met een boeking van een van onze professionele bruiloft accordeonisten bent u gegarandeerd van:

Bekijk ook eens: