Harpist Bruiloft

Enkele suggesties

Bruiloft harpiste Helena profiel foto 2

Bruiloft harpiste Helena

Vanaf €425,-

De harp staat bekend om de prachtige tonen die er uit klinken…dromerig, sprookjesachtig en romantisch. Niet voor niets is het het instrument van Cupido, de god van de liefde.  
Bruiloft harpiste Helena komt graag met haar prachtige gouden instrument van de liefde spelen tijdens uw huwelijk. Met de volle klanken van haar harp brengt zij meteen een persoonlijke, intieme en warme sfeer. 

Lees verder »
Bruiloft harpiste boeken of gezocht, harpmuziek op een huwelijk

Harpiste Roos

Vanaf €375,-

De harp is de belichaming van romantiek…zeer zeker als deze bespeeld wordt door bruiloft harpiste Roos. Dus absoluut een geweldige instrumentkeuze voor uw huwelijksceremonie, receptie, diner of bruiloft ontbijt. 

Lees verder »
Bruiloft harpiste renske profiel foto

Allround bruiloft harpiste

Vanaf €425,-

Deze zeer bevlogen bruiloft harpiste is een pracht om naar te kijken, terwijl ze tokkelt en zich een weg baant over dit hemelse instrument om een ​​werkelijk glorieus geluid te produceren. 

Lees verder »

Een magische bruiloft

Wanneer je begint met het plannen van je bruiloft, zijn er een miljoen beslissingen die je moet nemen. Je proeft taarten, past jurken en pakken, plukt bloemen, schrijft geloften, bekijkt trouwlocaties en dagdroomt over huwelijksreisbestemmingen. Maar een van de grootste beslissingen die je moet nemen, is wat voor soort entertainment je op je bruiloft wilt. Het inhuren van een bruiloft harpist kan een geweldige manier zijn om jullie bruiloft net zo magisch te maken als je altijd al had gedroomd.  

Lees verder om de voordelen te ontdekken die harpisten kunnen bieden op jullie bruiloft ceremonie, receptie, diner of bruiloft ontbijt…. 

bruiloft harpist (e), harpiste
bruiloft harpiste in actie

Klasse

Er zijn maar weinig betere manieren om uw bruiloft een luxe en stijlvolle uitstraling te geven dan een bruiloft harpist in te huren om op te treden. Alles aan een harp straalt elegantie, verfijning en tijdloze schoonheid uit. Van de rondingen van het instrument tot de zwevende noten van de muziek, dit instrument laat elke kamer verheven voelen. 

Het maakt niet uit waar je je bruiloft houdt of welke stijl het ook is, als je een harpiste daar hebt, kan het voelen als een million-dollar event. Als je op je bruiloft door het gangpad loopt op harpmuziek, heb je het gevoel dat je de bruiloft van je dromen beleeft. Het is een fantastische manier om je bruiloft een hoog aanzien te geven, zelfs als je met een beperkt budget werkt. 

Subtiliteit

Een van de trucs, wanneer je entertainment kiest voor je bruiloft, is het vinden van een act die subtiel kan zijn wanneer dat nodig is. Veel muziekgroepen en stijlen hebben de neiging om te luid te zijn voor gasten om comfortabel gesprekken te voeren. En hoewel je wil dat de receptie stil genoeg is om gezellige gesprekjes aan te moedigen, wil je niet dat het de hele tijd doodstil is.

Een bruiloft harpist is een meester(es) in het opgaan in de achtergrond wanneer dat nodig is en een statement maken wanneer dat nodig is. Omdat de muziek niet te luid of opdringerig is, kan deze uit het bewustzijn verdwijnen als gasten in interessante gesprekken komen. Maar als er een stilte is, zal de muziek er zijn om het gat te vullen en eventuele ongemakkelijke pauzes glad te strijken. 

harpiste tokkelt de snaren op een huwelijk

Veelzijdigheid

Als je in slaap valt terwijl je luistert naar al deze beschrijvingen van stijlvolle, elegante harpmuziek, stop dan nog niet met lezen. Je zult er misschien versteld van staan hoe veelzijdig een harp kan zijn vanuit een muzikaal perspectief. In feite kan een bruiloft harpist zowat elke muziekstijl uitkiezen die je tijdens je ceremonie of receptie zou willen horen. Hoewel harpen vaak als klassieke instrumenten worden beschouwd, kunnen ze ook volksmuziek spelen, waaronder Schotse en Ierse deuntjes. Ze kunnen ook jazz, musicals en zelfs klassieke rock-‘n-rollmuziek spelen. En als je de harpist op je bruiloft bijvoorbeeld wat Lady Gaga wilt horen spelen, hoeft u het alleen maar even te overleggen.  

Gedenkwaardigheid

Wanneer je je bruiloft gaat indelen, wil je dat het de meest perfecte en gedenkwaardige dag van je leven wordt. Die dag moet opvallen als een stralend moment van schoonheid, liefde, familie en vreugde. En je wil een feest neerzetten waar jullie gasten nog jaren met veel plezier op terugkijken.

Het inhuren van een bruiloft harpist kan helpen om die magie te laten gebeuren en van jullie bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Dit instrument is zo mooi en relatief zeldzaam dat je bruiloft er automatisch speciaal door zal voelen. Die kleine details zijn de dingen waar jullie en jullie gasten op terugkijken en zeggen: “Dat was een geweldige dag!” 

Fascinatie

Wanneer je een bruiloft plant, is het laatste wat je wil dat jullie gasten tijdens de receptie met hun duimen draaien en niet praten. Je zult waarschijnlijk verschillende sociale groepen op één plek hebben verzameld, en het kan moeilijk zijn om ze met elkaar te vermengen. U wilt een bruisende, levendige receptie waar iedereen het naar zijn zin heeft, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Soms moeten alle mensen om nieuwe connecties te maken een simpele conversatiestarter hebben. Omdat veel mensen misschien nog nooit een harpiste in het echt hebben gezien, kan een harpist op je bruiloft een goed gespreksonderwerp zijn. En als mensen eenmaal dat ijs hebben gebroken, kunnen ze ontspannen, genieten en een fantastische tijd hebben op jullie bruiloft feest.

Want een groot voordeel van het inhuren van een bruiloft harpist is dat ze absoluut fascinerend zijn om te zien spelen. Harpisten strijken en tokkelen de snaar en gebruiken pedalen om het geluid te veranderen. Ze produceren zo’n verscheidenheid en complexiteit van geluid dat de meeste mensen verbaasd zijn dat het met slechts tien vingers kan worden bereikt! Kinderen zullen geboeid zijn door zowel de beweging als het geluid, terwijl volwassenen versteld staan van de pure mechanica van het spelen. (Als je denkt dat het makkelijk is, vraag dan vriendelijk aan je bruiloft harpist of je gewoon een snaar mag tokkelen – je zult ineens beseffen hoe sterk hun handen moeten zijn!) 

Wat zijn de meest geschikte momenten voor een bruiloft harpist om te spelen?

Het is belangrijk om jullie entertainment op het juiste moment te plaatsen om het meeste uit de boeking te halen. Harpisten zijn het meest geschikt voor de meer intieme delen van de dag zoals de huwelijksceremonie, of als achtergrondmuziek om de gewenste sfeer voor jullie huwelijk te creëren – bijvoorbeeld tijdens het diner of receptie. Terwijl bijvoorbeeld de foto’s worden gemaakt, kan jullie bruiloft harpist zich verplaatsen naar de ontvangst locatie en aanwezig zijn om gasten te verrassen als ze arriveren voor een drankje en/of het bruiloftsontbijt. 

Kan uw bruiloft harpist buiten optreden?

Het simpele antwoord is ja. U moet er echter voor zorgen dat ze op een overdekt plaatsje staan en beschermd zijn tegen de elementen – dit kan ook direct zonlicht zijn, wat het instrument kan beschadigen. 

Ideaal is om de bruiloft harpist onder een prieel of tent te plaatsen. Zorg er echter voor dat je de structuur waar je de harpist onder plaatst meet en ook de afmetingen die de harpist nodig heeft opvraagt bij de muzikant voordat je boekt. 

Houd er echter rekening mee dat niet alle harpisten graag buiten spelen, aangezien zowel vochtigheid als hitte een nadelige invloed hebben op een harp. Kijk dus altijd vooraf of je bruiloft harpist graag op bijvoorbeeld het terras speelt en wees niet beledigd als hij of zij nee zegt! 

Ten slotte heeft een harpist een hard, plat oppervlak nodig om de harp te vervoeren en op te spelen. Als het oppervlak niet vlak is, kan de harpist mogelijk niet op die ruimte spelen of deze mogelijk naar het gewenste gebied transporteren. 

Welke voorzieningen heeft een bruiloft harpist nodig?

Een bruiloft harpist komt volledig op zichzelf, hoewel ze beleefd kunnen vragen dat er een stoel of kruk voor hen wordt voorzien op de locatie. Een harpist kan indien nodig soms een versterker leveren (als ze optreden voor een groot aantal gasten of samen met andere muzikanten), in welk geval ze toegang moeten hebben tot een veilige elektrische bron. 

Hoeveel ruimte heeft de bruiloft harpist nodig?

Een hele goede vraag! De harp is een groot instrument en heeft daarom veel ruimte nodig. Een moderne concertharp is ongeveer tot 1.80 m hoog en ongeveer ruim 1 meter breed (afhankelijk van het soort harp). 
Er moet rekening worden gehouden met de speelruimte en afmetingen, evenals het manoeuvreren van de harp door de zaal zelf naar de gewenste locatie. Je kunt dit het beste met de locatie bespreken voordat je boekt en hoe je eventuele obstakels vóór het evenement kunt aanpakken. 

We raden je tevens ten zeerste aan om bij jullie trouw locatie na te gaan of muzikanten toegang hebben om hun apparatuur uit te laden voordat je boekt. Het is de moeite waard om te controleren of de speelruimte gemakkelijk toegankelijk is. Als men bijvoorbeeld op een bovenverdieping speelt, moet je controleren of ze een lift hebben zodat de harp naar dat niveau kan worden vervoerd. 

Wanneer je je bruiloft harpist boekt bij LiveBruiloftMuziek.com, weet je dat je gasten zullen worden vermaakt door zeer professionele bruiloft harpisten – wat is er mooier voor jullie speciale dag! 

Met een boeking van een van onze professionele harpisten of harpistes zijn jullie gegarandeerd van:

Bekijk ook eens:

Gepersonaliseerde aanpak

Wij geloven in bruiloftsmuziek die jouw verhaal vertelt. Onze muzikanten werken nauw met je samen om de perfecte setlist te creëren die past bij jouw stijl en voorkeuren.

Ruim aanbod getalenteerde artiesten

Of je nu kiest voor traditionele klanken of een moderne twist, LiveBruiloftMuziek.com heeft een breed scala aan getalenteerde artiesten in verschillende genres. Onze diversiteit zorgt ervoor dat we de juiste muzikant hebben voor elke bruiloft.

Eenvoudig boekingsproces

Het boeken van een muzikant voor je bruiloft moet eenvoudig zijn. Met LiveBruiloftMuziek.com navigeer je moeiteloos door ons platform, ontdek je artiesten, en boek je makkelijk en snel  de perfecte aanvulling op jouw feest.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij LiveBruiloftMuziek.com staan we garant voor betrouwbare en hoogwaardige live optredens. Onze muzikanten zijn professionals met ervaring, wat resulteert in een naadloze uitvoering op jouw grote dag.