Allround bruiloft zangeres

Allround bruiloft zangeres

allround bruiloft zangeres boeken voor een bruiloft of huwelijk, allround bruiloft zangeres profiel foto 2
GENRE:Pop, Jazz, Disco, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 575- exclusief btw (9%).
Bij meer dan 50 Km extra reiskosten.
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België, behalve GRO/FR/DRE
REPERTOIRE:250+ liedjes zoals bijv. Hallelujah, Can’t help falling in love, La vie en rose, Una belle Histoire, Chanchan, Agua de beber, Guantanamera, Via con me, Ma che bello questo amore, Just the 2 of us, Nine to five, Uptown funk, etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Deze half-Italiaanse allround bruiloft zangeres lacht graag, maakt snel contact, heeft een warme stem, is gek op dansen en op de Méditerranée. Een optreden vol verrassingen die in het moment mogen ontstaan, want zij speelt in op het publiek en de energie van het moment, daar zit de magie…

Haar optreden brengt u een zonnige mélange van Franse chansons, Italiaanse bekende nummers, Spaanse en Portugese klanken, en Engels pop-jazz. Zelfs een Japans, Perzisch en wat Duitse en Nederlandstalige nummers indien dat gewenst is. Kortom internationale allure, met een zeer afwisselend repertoire van de jaren 1890 tot nu. U kunt van harte ook uw voorkeursrepertoire/taal aangeven.

Deze fulltime entertainer voelt aan wanneer het rustig op de achtergrond mag zijn, en wanneer juist sprankelende interactie met het publiek gewenst is. Elegant en met klasse, maar ook spontaan wellicht een dansje met iemand uit het publiek. 

Te boeken als:
– Solo artiest
– Duo, Trio, Kwartet


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar