Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof boeken als accordeonist voor bruiloft, bandoneon
GENRE:Pop, Nederlandstalig, Klassiek, Latijns-Amerikaans
PRIJS:Op aanvraag
LOCATIE:Beemster
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Adios Nonino, Hello stranger, Nata Blanca, Nightclub 1960, Playing love en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

Carel Kraayenhof is een getalenteerde Nederlandse accordeonist, vooral bekend om zijn virtuositeit en bijdrage aan de wereld van de tango-muziek.

Een van de meest gedenkwaardige momenten in de carrière van Carel Kraayenhof was zijn optreden tijdens het koninklijke huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima der Nederlanden op 2 februari 2002. Tijdens deze historische gebeurtenis speelde hij het nummer “Adiós Nonino” van de legendarische Argentijnse tango-componist Astor Piazzolla op zijn accordeon. Zijn uitvoering was ontroerend en emotioneel, en het moment staat bekend als een van de hoogtepunten van het huwelijk. Deze uitvoering maakte Carel Kraayenhof wereldberoemd en zorgde ervoor dat zijn muziek wereldwijd werd erkend.

Stel je het moment voor waarop je de dansvloer opstapt, omringd door vrienden en familie, terwijl Carel’s accordeon betoverende tonen speelt die recht uit het hart komen. Het is een moment dat je nooit zult vergeten, een moment dat je huwelijk nog specialer maakt.

Carel Kraayenhof’s muziek is als een warme omhelzing op je bruiloft, een omhelzing die de liefde viert en de harten van alle aanwezigen verwarmt. Zijn optredens zijn meer dan alleen muziek; ze zijn een reis door emoties, een reis die begint met opwinding en eindigt met vreugdetranen.

Wanneer je Carel Kraayenhof kiest als de accordeonist voor je bruiloft, kies je voor een ontroerende ervaring – je kiest voor muziek die je liefde versterkt en je dag onvergetelijk maakt!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Plezierig en mooi!

“Plezierige en mooie avond!”

Nella den Hollander


Prachtig!

“Het concert was prachtig, bravo!”

Ankie Langerak