Celliste Lia

Celliste Lia

Bruiloft celliste Lia profiel foto, Celliste boeken voor huwelijk
GENRE:Klassiek, pop, jazz, hedendaags
PRIJS:1u : € 399,- exclusief btw (9%)
2u : € 475,- exclusief btw (9%)
3u : € 575,- exclusief btw (9%)

Reiskosten: 0.20 ct p/km + € 15,- per gereisd uur
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bach suites, de zwaan, maar ook populaire liedjes zoals ‘A thousand years’, ‘Halleluja’, en vele andere liedjes, ook op verzoek
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, bruiloftsontbijt

Beschrijving

Celliste Lia is klassiek geschoold en is gespecialiseerd in het creëren van een elegant repertoire voor bruiloften. Lia heeft haar hele leven muziek gestudeerd en behaalde haar Masters of Music-graad aan de McGill University in Canada. Haar academische studies eindigden in Nederland, waar ze een Master’s Degree in barokcello en klassieke cello behaalde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag.   

Bruiloft celliste Lia is een zeer bereisde, uitzonderlijke en ervaren musicus. Haar carrière omvat vele verschillende muziekstijlen die ze reeds wereldwijd ten gehore bracht. Van klassieke tot jazzmuziek in heel Canada, de VS, Mexico en zelfs Azië! Verzoeknummers zijn dan ook zeer welkom. Bach of popmuziek? Geen probleem voor deze dame! 

Door haar uitgebreide repertoire is celliste Lia perfect inzetbaar voor ontroerende, romantische muziek tijdens de huwelijksceremonie. Ook als uw gasten bij de receptie lekker genieten van hun hapjes en drankjes zal de prachtige achtergrond muziek van bruiloft celliste Lia het geheel absoluut tot een hoger niveau tillen. Zo ook tijdens het diner…want zeg nou zelf…alles smaakt toch beter bij goede live muziek? 

Sinds 2020 is Nederland haar permanente uitvalsbasis en speelt zij vol overgave en met alle liefde op vele bruiloften. Binnenkort ook op die van u?!   


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen reviews beschikbaar