DJ Murphy

DJ Murphy

Bruiloft DJ Murphy achter zijn draaitafel, DJ boeken of inhuren voor een huwelijk of bruiloft
GENRE:Disco, NuDisco, Soul, Techno, House, Deep house, Pop
PRIJS:Vanaf 695,- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland & België
REPERTOIRE:Meer dan 100.000 liedjes om uit te kiezen
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Graag neemt bruiloft DJ Murphy u en uw gasten mee naar de dansvloer! Hij wil niets liever dan iedereen zien genieten van de muziek en natuurlijk van jullie bruiloftsfeest. Passende songs, ritmes en sfeer onder het genot van een lekker drankje is tenslotte toch een voorwaarde voor het ultieme avondfeest. 

Als 14-jarig jongetje begon DJ Murphy, naar het voorbeeld van zijn vader, plaatjes te draaien op zolder. Zijn aangeboren feeling voor ritme en muziek bleef door zijn omgeving niet onopgemerkt. Al snel werd hij ingezet om muziek te draaien op lokale feestjes…van de straat waar hij woonde tot verjaardagen…hij wist bij elk feestje de juiste sfeer te creëren!  

Na een aantal jaren verwierf hij genoeg naamsbekendheid en begon men hem voor grote evenementen te boeken. Ondertussen in het bezit van een eigen drive-in en lichtshow werd DJ Murphy’s droom langzaam maar zeker werkelijkheid. 

Boekt u nu DJ Murphy voor uw bruiloftsfeest dan kunt u ervan op aan dat er een zeer ervaren en professionele DJ ten tonele verschijnt! Dé DJ die van elke avond een compleet feest maakt door zijn brede repertoire en de juiste muziekkeuze op het juiste moment. 

Uiteraard zijn jullie speciale wensen bespreekbaar en denkt bruiloft DJ Murphy graag met u mee.

Of het nu gaat om een huwelijksfeest 50 of 500 personen. Bij DJ Murphy bent u aan het juiste adres. 

Een compleet verzorgde avond inclusief licht en geluid zowel als enkel het boeken van DJ Murphy behoort tot de mogelijkheden.

Informeer snel!

Niets is te gek en voor alles is een oplossing. Zonder muziek geen feest! 


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Allerbeste keuze!

“Wil je een feest waarbij iedereen los gaat op de dansvloer? Dan is Murphy de allerbeste keuze als DJ. We wisten al lang van te voren, als we gaan trouwen, dan vragen we Murphy om van de avond een knalfeest te maken en dat is zeker gelukt! ?? Zowel de jonge als de oudere generatie was de hele avond aan het genieten op de dansvloer. DJ Murphy weet precies de juiste nummers te draaien die iedereen aanspreekt. En wat zeker ook meehelpt, Murphy is gewoon een hartstikke leuke, aardige en vrolijke gast en draait de hele avond met een big smile op zijn gezicht, wat wil je nog meer! Let’s Party!???”

Carol Eijck


Zeer prettige samenwerking!

“Aanrader! Met DJ Murphy en zijn team op je (trouw-) feest heb je garantie dat het onvergetelijk zal worden! Er was van begin tot eind sprake van een zeer prettige samenwerking; hij denkt actief met je mee, is eerlijk en realistisch (bv wat nodig is qua belichting) en voelt tijdens het feest haarfijn aan welke muziek er gedraaid moet worden.”

Mark Thijssen


Mooie mix!

“Altijd gezegd dat als we een groot feest hadden of zouden trouwen, Marvin de DJ was die moest komen.
Hij krijgt iedereen op de dansvloer, jong tot oud. Ook bij onze bruiloft heeft hij het weer waargemaakt en er een topfeest van gemaakt!Hij maakt een mooie mix tussen stijlen waardoor er voor ieder wat wils is. ??Communicatie is top en Marvin is goed bereikbaar zowel voor als na het feest. Ook zie je dat hij zelf veel plezier heeft, wat ook uitstraalt op het publiek. Nogmaals dank! ??”

Alain Serradura