Duo Romancine

Duo Romancine

Bruiloft duo Romancine profiel foto klein
GENRE:Pop, Jazz, Nederlandstalig, Franstalig, Mediterraans
PRIJS:Vanaf 699,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België m.u.v.

-Groningen
-Friesland
-Drenthe
-Overijssel
REPERTOIRE:Bijv. Halleluya, I’m yours, Marry you, Ma Che bello questo amore, Bella ciao, Mag ik dan bij jou, Guantanamera, Formidable, Une belle histoire, Agua de beber, Mas que nada & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Duo Romancine – het muzikale bruiloft duo dat jullie liefdesverhaal vertelt in maar liefst 7 talen en meer dan 250 liedjes! Hun passie voor muziek en hun toewijding aan perfectie maakt dit duo de ideale keuze voor jullie grote dag.

Hun repertoire is zo veelzijdig als jullie liefde, met nummers in het Engels, Nederlands, Spaans, Frans, Italiaans, Duits en Portugees. Of het nu gaat om het vertolken van klassieke liefdesballades, het brengen van vrolijke pophits of het creëren van een intieme sfeer met jazzy melodieën, zij hebben het allemaal in huis. Jullie gasten zullen verrukt zijn door de rijkdom aan klanken en de mogelijkheid om te genieten van nummers uit verschillende culturen.

Bij Duo Romancine draait alles om persoonlijke aanpassing. Ze willen jullie leren kennen, jullie liefdesverhaal begrijpen en muziek brengen die perfect aansluit bij jullie emoties. Als er specifieke nummers zijn die een speciale betekenis hebben in jullie relatie, dan integreren we deze met liefde in ons optreden. Het is hun doel om jullie en jullie gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Deze professionele muzikanten zijn niet alleen bedreven in het maken van schitterende muziek, maar ze hebben ook een warme en gastvrije uitstraling. Ze weten hoe ze de juiste snaar moeten raken bij het publiek en zullen jullie gasten meenemen op een reis vol emotie en melodie.

Duo Romancine zorgt niet alleen voor de muziek tijdens de ceremonie en receptie, maar zij kunnen ook de sfeer verhogen tijdens het feest. Van rustige achtergrondmuziek tijdens het diner tot swingende beats om de dansvloer vol te krijgen, ze passen zichmoeiteloos aan jullie wensen aan.

Dus, waar wachten jullie nog op? Kies voor Duo Romancine en laat hun de live muziek van jullie huwelijk verzorgen. Neem contact op voor meer informatie en om jullie specifieke wensen te bespreken. Samen maken we van jullie bruiloft een harmonieuze viering vol liefde, vreugde en onvergetelijke melodieën!


Beeld & Geluid

Youtube
SpelenPlay
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Geweldige performance!

“Duo Romancine was fantastisch tijdens onze bruiloft!! Een echte aanrader!! Nogmaals hartstikke bedankt voor jullie geweldige performance!! We hopen dat er vele boekingen uit mogen volgen! Een top duo die echt passie en kunde uitstralen!”

Gitte


Professionele aanpak en begeleiding!

“Romancine – Een groot dankjewel voor jullie prachtige muzikale invulling tijdens onze trouwdag en jullie professionele aanpak en begeleiding! We hebben veel complimenten over jullie invulling in ontvangst mogen nemen. !”

Kirsten


Wat een mooie kerkdienst!

“Wat hebben we een mooie kerkdienst gehad op onze trouwdag door de nummer die jullie zongen. Heel fijn dat jullie onze nummers konden spelen!”

Michel