Het Strijkkwartet

Het Strijkkwartet

Het strijkkwartet voor bruiloft (en). profiel foto klein
GENRE:Pop, Jazz, klassiek
PRIJS:Vanaf 1899,- inclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Thousand years (Christina Perry), Ave Maria (Schubert), Game of Thrones, Edith Piaf, Queen, Beatles en nog veel meer, o.a. op verzoek.
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting voor je bruiloft? Kies voor Het Strijkkwartet en maak van je speciale dag een onvergetelijke ervaring! Als ervaren en getalenteerde musici brengen zij de elegantie en schoonheid van live strijkmuziek naar je bruiloft.

Waarom zou je Het Strijkkwartet boeken voor je bruiloft? Hier zijn enkele onweerstaanbare redenen:

  1. Romantische sfeer: Het warme en verfijnde geluid van een strijkkwartet voegt romantiek toe aan je ceremonie, receptie of diner. Laat je betoveren door de prachtige melodieën die onze strijkers voortbrengen.
  2. Veelzijdigheid: Het Strijkkwartet is gespecialiseerd in diverse muziekgenres, variërend van klassiek tot pop, jazz en filmmuziek. Of je nu een traditionele of moderne bruiloft hebt, zij passen hun repertoire aan om perfect bij jouw smaak en stijl te passen.
  3. Professionele uitvoering: Onze musici zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in het spelen als een samenhangend ensemble. Ze staan garant voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij elk detail zorgvuldig wordt verzorgd om de muzikale kwaliteit te waarborgen.
  4. Flexibiliteit: Ze passen zich naadloos aan jouw planning en wensen aan. Of je nu live muziek wilt tijdens de ceremonie, receptie of het diner, ze stellen graag een op maat gemaakt programma samen dat perfect aansluit bij jouw schema en voorkeuren.
  5. Exclusiviteit: Het Strijkkwartet voegt verfijning en klasse toe aan je bruiloft. Je gasten zullen onder de indruk zijn van de elegantie en het unieke karakter van live strijkmuziek, waardoor je bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt.

Wacht niet langer en boek Het Strijkkwartet voor je bruiloft. Laat onze betoverende klanken je dag verheffen en je gasten verbazen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je bruiloft een muzikaal meesterwerk!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Absoluut subliem!

“Wow, wat een betoverend optreden! Het strijkkwartet voegde een onvergetelijke dimensie toe aan onze bruiloft. Van de prachtige ontvangst tot de ontroerende ceremonie, het feestelijke toosten en de heerlijke taart, de muzikale begeleiding was absoluut sumbliem. Deze getalenteerde dames wisten met hun meesterlijke spel de sfeer te vullen met romantiek en elegantie. Onze gasten waren sprakeloos van bewondering, en de muziek maakte onze speciale dag nog specialer. We zijn ontzettend dankbaar voor de onvergetelijke bijdrage van dit strijkkwartet. Hun passie en talent hebben onze bruiloft naar nieuwe hoogten getild. Bedankt voor het creëren van zo’n magische ambiance!”

Derya Nin


Mooier kon niet!

“Wij zochten een toegankelijk maar stijlvolle muzikale invulling voor de viering van ons bedrijfsjubileum. De plaats waar we die avond vierden, de SintJanskerk in Gouda, de langste kerk van Nederland, vergt wel iets bijzonders. Daar mag en kan niet alles.
We hebben in Het Strijkkwartet precies gevonden wat we zochten, mooier had het niet kunnen zijn.
Het mooie spel is een, maar als je musici op een podium zet is het ook mooi als het schouwspel past. Met alle voorkomendheid werd er soms iets aangekondigd en anders werd er op de achtergrond met even veel plezier gespeeld. Dat speelplezier was zichtbaar en luisterplezier was er voortdurend. Samengevat: De dames van Het Strijkkwartet waren bescheiden als het moest, aanwezig als het kon.
Mede door hen werd de viering van ons jubileum een onvergetelijke avond!”

Frans de Leede


Echte aanrader

“Het Strijkkwartet heeft de muzikale omlijsting op ons huwelijk verzorgd. Het was werkelijk prachtig zo mooi! Het hele traject van intake tot op de dag van de booking liep bijzonder prettig en vlot. Echt een aanrader, zeer professioneel!”

Robbert van Walsum