The Soulstrings

The Soulstrings

Bruiloft muziek duo the soulstrings profiel foto klein
GENRE:Pop, Klassiek, Jazz
PRIJS:1u: €575,- excl. btw (9%)
1.5u: €695,- excl btw (9%)
2u: €775,- excl. btw (9%)
3u: €875- excl. btw (9%)

Reiskosten: 23 ct. P/Km v.a. Utrecht & Rotterdam
LOCATIE:Utrecht/Rotterdam
WERKGEBIED:Brabant
Gelderland
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zuid-Holland
REPERTOIRE:Bijv. You are the reason, You’re my sunshine, Isn’t she lovely, Salut dámour, Wedding march, Canon in D en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

Een toevallige ontmoeting in de trein lag aan de basis van de formatie van dit begaafde bruiloftsduo – The Soulstrings!


Met een ruime ervaring in het spelen op bruiloften, weten zij als geen ander hoe ze de perfecte sfeer kunnen creëren op zo’n bijzondere dag. Hun passie voor muziek en hun bereidheid om verzoeknummers te spelen, maken hun de ideale keuze voor jullie bijzondere moment.
Het repertoire van The Soulstrings bestaat uit een combinatie van klassieke muziek, popnummers en filmmuziek. Hun muziek is tijdloos en raakt zowel jong als oud. En hun strijkinstrumenten zorgen ervoor dat jouw favoriete nummers in een nieuw jasje worden gestoken.

Daarnaast staan zij klaar om jullie verzoeknummers te spelen voor een persoonlijke touch. Of je nu droomt van een romantische klassieke melodie tijdens de ceremonie, of juist een swingende pophit tijdens het feest, The Soulstrings beleven er plezier aan om ons aan jouw wensen ons te passen. Wij staan voor veelzijdigheid en flexibiliteit voor elk evenement!
Samen creëren zij een onvergetelijk moment vol prachtige melodieën en harmonieën. Het is hun genoegen om elke muzikale dromen waar te mogen maken. Tot snel?!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Soepel en fijn contact!

“Op het laatste moment gekozen voor The Soulstrings maar geen moment spijt gehad. Het contact verliep soepel en fijn en zelfs op het laatste moment was een wijziging mogelijk. Van al onze gasten kregen wij complimenten over de prachtige toevoeging van The Soulstrings en wij kijken dan ook met plezier terug op onze prachtige dag mede dankzij jullie!”

Jan Odink


Prachtig!

“Wat een prachtige muziek speelde The Soulstrings op onze bruiloft. We hebben enorm genoten en met ons alle gasten. Zoveel lof en complimenten gekregen. Heel veel dank voor jullie prachtige spel en zang!”

Hedi & Simon


Perfecte mix!

“Over het geheel genomen, kon ik niet gelukkiger zijn met mijn ervaring. The Soulstrings waren zeer communicatief voor onze boeking – ze zorgden ervoor dat ze goed voorbereid waren op ons evenement en een goed begrip hadden van de vibe waar we voor gingen. Ons evenement was een voorstel en de artiesten kwamen op het perfecte moment en waren in staat om zichzelf op te zetten zonder dat wij aanwezig waren. Wat de muziek betreft, waren ze zeer getalenteerd en speelden ze de perfecte mix van nummers voor onze situatie. Het volume was perfect en ze pasten zo moeiteloos in de ambiance. Ze waren zo aardig en gaven ons zelfs een cadeautje om onze verloving te vieren. Ik kan me eerlijk gezegd geen betere ervaring voorstellen en ik ben ze heel erg dankbaar!”

Drew