Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Bruiloft zangeres/pianiste Mary-K profiel foto groot

De Zingende Pianiste

Vanaf €495,-

Trouwplannen? Sfeervolle en professionele livemuziek piano met eventueel zang maakt jullie dag onvergetelijk en heel persoonlijk! De Zingende Pianiste is professioneel pianiste en zangeres bij bruiloften en ceremonies in heel Nederland & België dus jullie zijn bij haar aan het juiste adres!

Lees verder »
Pianist Jan Vayne boeken bruiloft profielfoto groot

Pianist Jan Vayne

Prijs op aanvraag

Ervaar de ongeëvenaarde magie van Jan Vayne, een virtuoze pianist die jullie huwelijksdag transformeert in een betoverende muzikale reis. Met zijn uitzonderlijke talent en buitengewone vaardigheden weet Jan Vayne elke noot tot leven te brengen en een sfeer van romantiek en emotie te creëren die jullie bruiloft onvergetelijk maakt.

Lees verder »
Bruiloft pianiste Ina profiel foto groot

Pianiste Ina

Vanaf €399

Maak kennis met Ina, de veelzijdige bruiloft pianiste die een vleugje elegantie en betovering aan jouw speciale dag zal toevoegen. Met haar uitzonderlijke talent en passie voor muziek is Ina de perfecte keuze om een boeiende sfeer te creëren die een blijvende indruk zal achterlaten op jou en je gasten.

Lees verder »
Bruiloft Piano Trio Say Keys profiel foto groot

Piano Trio Say Keys

Vanaf €1450

Piano trio ‘Say Keys’ is een frisse, energieke bruiloft band wiens dynamische kijk op feest en muziek iedereen zeker aan het dansen zal krijgen.  

Dit fantastische drietal, bestaande uit sensationele leadzang/piano, gitaar en ritmische drums zal zeer zeker een ongelooflijke feestsfeer creëren op jullie mooiste avond.  

Lees verder »
Bruiloft en jazz pianist david profiel foto groot

Jazzpianist David

Vanaf €345

Tijdloze jazzstandaarden en prachtig geïmproviseerde popsongs, allemaal gearrangeerd en gespeeld met subtiliteit en evenwicht. David is simpelweg een verbluffende solo jazzpianist die verfijning en stijl toevoegt aan uw huwelijks receptie, diner of avondfeest.

Lees verder »
Bruiloft zanger pianist Roon profielfoto groot

Zanger/Pianist Roon

Vanaf €995

Zanger/Pianist Roon is een ware rasartiest die uw huwelijksceremonie, receptie, of diner als geen ander onvergetelijk weet te maken. Bij deze muzikant zijn tranen van ontroering eerder regel dan uitzondering.

Lees verder »