Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Wedding singer Mel profiel foto groot

Wedding singer Mel

Vanaf €550,-

Zijn jullie klaar om jullie huwelijksdag om te toveren tot een symfonie van liefde en vreugde? Wedding Singer Mel zorgt graag voor betoverende melodieën die jullie trouwdag onvergetelijk maken.
Mel is de perfecte singer-songwriter en zangeres voor het muzikaal omlijsten van de ceremonie, de receptie en het aansnijden van de taart, of tijdens het diner. Zichzelf begeleidend op haar akoestische gitaar, laat zij met haar loepzuivere stem de teksten bij je binnenkomen.

Lees verder »
Bruiloft duo The electrifying Acoustivals profiel foto groot

The Electrifying Acoustivals

Vanaf €699

Ervaar de betoverende klanken van ‘The Electrifying Acoustivals’, een uniek gitaar en saxofoon duo dat gespecialiseerd is in live bruiloftsmuziek. Deze getalenteerde muzikanten zorgen voor een onvergetelijke atmosfeer op jullie speciale dag, waarbij hun harmonieuze samenspel elke emotie versterkt.

Lees verder »
Duo brasscanto profiel foto 2, muziek duo brasscanto boekn voor bruiloft, duo zang en gitaar en saxofoon

Duo Brasscanto

Vanaf €675,-

Duo Brasscanto is een duo van een akoestische zanger/gitarist en saxofonist. Zij worden veel gevraagd als muzikale act op bruiloftsfeesten. Beide instrumentalisten zingen en zijn gespecialiseerd in meerstemmige zang.

Lees verder »
Steve's acoustic duo, muzikaal duo voor huwelijk, zang en gitaar

Steve’s Acoustic Duo

Vanaf €799,-

Steve’s Acoustic Duo is het perfecte duo voor uw bruiloft. Met hun professionele, warme muziek en de weinige ruimte die ze in beslag nemen, zullen ze u en al uw gasten verrassen.

Lees verder »
Zanger gitarist Bo Young in te huren of boeken voor uw bruiloft

Zanger/Gitarist Bo Young

Vanaf €475,-

Bent u op zoek naar een gitarist zanger die bekende popliedjes speelt van vroeger tot nu? Dan zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat Bo de man is die u zoekt!

Lees verder »
Z-amerikaans klassiek bruiloft gitarist Rob , klassieke bruiloft gitarist boeken

Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob

Vanaf €350,-

Gracieus…verfijnd…en vol passie. Dit omschrijft de prachtige gitaarklanken van bruiloft gitarist Rob. Met zijn sublieme klassiek gitaarspel neemt hij u en uw gasten mee naar Zuid-Amerikaanse sferen en dompelt u onder in een bad van romantiek. Een ceremonie om nooit te vergeten! 

Lees verder »