Huwelijksaanzoek – Hoe live muziek jou helpt dit moment ónvergetelijk te maken

Inhoudsopgave

Muzikant boeken voor jouw huwelijksaanzoek - Hoe maak je het moment uniek?

Er is niets waar wij van Live Bruiloft Muziek meer van houden dan deel uitmaken van het huwelijksaanzoek. Het is heel bijzonder voor onze muzikanten om aanwezig te zijn op zo’n intiem moment waarop het nieuwe leven van een stel samen begint. Eén ding dat we hebben ontdekt, is dat mensen altijd proberen iets unieks te vinden…iets dat stijlvol is maar ook weer niet té overdreven.  Het internet staat vol met inspiratie, maar zo velen daarvan kosten het budget van een middelgrote bruiloft of zijn de ergste nachtmerrie van de aanstaande bruid. Hier komen wij om de hoek kijken! Door onze passie voor muziek en uitgebreide ervaring in het werken met (aanstaande) bruidsparen te combineren, bedenken we graag nieuwe, leuke en zeer romantische manieren om de “grote vraag” op een uiterst unieke manier te stellen. Hier zijn enkele van onze favoriete ideeën om jou te inspireren… 

De solo muzikant

Houd je voorstel persoonlijk door een enkele muzikant een van je favoriete nummers te laten spelen. Voor intieme gelegenheden is er een minimale set-up vereist en kan de muzikant spelen in het tempo van je aanzoek (je weet nooit wanneer je een muzikaal intermezzo nodig hebt terwijl iemand huilt). Deze manier van een huwelijksaanzoek doen kan bij u thuis, een hotelkamer of een buitenlocatie zijn. De meest populaire instrumenten voor deze manier zijn meestal een akoestische gitaar, een harp, een cello of een enkele viool, maar we kunnen tegemoetkomen aan vrijwel elk verzoek of elke songkeuze die u kiest. 

bruiloft harpist (e), harpiste

Of net dat beetje meer

Neem het idee van een enkele muzikant en maak het een beetje groter. Dit kan zijn door van een enkele viool een strijkkwartet te maken of door een pianist in te huren om op een openbare locatie te spelen. Natuurlijk, hoe meer muzikanten je tijdens je huwelijksaanzoek wil hebben, hoe groter de locatie moet zijn en deze opstelling is perfect voor degenen die een aanzoek doen in een hotels of restaurant. We denken zeker dat het voor de aanstaande bruid/bruidegom extra spannend is om vóór het grote moment een muziekstuk te horen dat zo persoonlijk is voor jullie relatie in een openbare setting. 


Breng zélf een serenade

Dit is jouw aanzoek…jij gaat op de knieën, dus maak van de gelegenheid gebruik om echt in de schijnwerpers te staan. Als je jezelf een artiest waant of er altijd van hebt gedroomd om voor je bruid(egom) te zingen, waarom breng je dan niet een serenade? Waar je ook besluit om het huwelijksaanzoek te doen, onze muzikanten kunnen je helpen bij het plannen van het perfecte lied om te zingen en werken met je samen om een ​​once in a lifetime ervaring voor jullie tweeën op te zetten. Wat je zangcapaciteiten ook zijn, het is je kans om je wederhelft te laten lachen, huilen, glimlachen of alle drie op het grootste moment van je leven. 
huwelijksaanzoek serenade
huwelijksaanzoek feestje met live muziek

Het huwelijksaanzoek feestje

Iedereen wil zijn grote moment delen met familie en vrienden, dus waarom niet beginnen met feesten zodra je een aanzoek hebt gedaan? Als je een grote kring van dierbaren hebt, betekent een aanzoekfeestje dat je dit heel speciale moment kunt delen met iedereen die dicht bij je staat. Dit is ook een dubbele verrassing voor je aanstaande bruid als je haar meeneemt naar een aparte kamer voor het feest dat volgt op je aanzoek. Onze getalenteerde muzikanten en ons team kunnen helpen bij de set-up en muziek voor de avond, dus u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over die grote vraag.

Huwelijksaanzoek - de planning

Het is erg belangrijk dat je je huwelijksaanzoek goed doet plannen, zodat je hét juiste moment niet misloopt. Zorg er dan ook voor dat je er zeker van bent dat je aanstaande komt opdagen! 
Vergeet ook de logistiek niet. Als je eenmaal begint te fantaseren over hoe het grote moment zal voelen, is het nu tijd om uit te zoeken hoe het werkelijkheid zal worden.

Muziek spelen op een achtergrondtrack is prima, maar met live muzikanten zal het moment waarop je de vraag stelt des te gedenkwaardiger zijn. Maar vergeet bij het bedenken van het huwelijksaanzoek niet om de muzikant mee te nemen in je plannen.  Heb je al nagedacht over wanneer je een aanzoek gaat doen? Tijdens het nummer, aan het einde van het nummer? Alles werkt, maar het is beter om het in te plannen in plaats van te vergeten waarom je daar bent in het plezier van de muziek!  Logistiek gezien kunnen sommige muzikanten niet op bepaalde locaties spelen, dus controleer dit voor bepaalde gelegenheden met je muzikant. Bij een aanzoek buiten gaat de combinatie muziekinstrument en regen niet goed samen…zorg dus voor beschutting. 

"Het is erg belangrijk dat je je huwelijksaanzoek goed doet plannen, zodat je hét juiste moment niet misloopt. Zorg er dan ook voor dat je er zeker van bent dat je aanstaande komt opdagen!  Vergeet ook de logistiek niet. Als je eenmaal begint te fantaseren over hoe het grote moment zal voelen, is het nu tijd om uit te zoeken hoe het werkelijkheid zal worden."
Team Live Bruiloft Muziek
Een vraag die we vaak gesteld krijgen is over hoe veel tijd nodig is voor een huwelijksaanzoek. Sommige klanten vragen naar de kosten van een muzikant of band om 1 liedje te zingen/spelen. Wij willen je erop wijzen dat er vaak geen groot verschil bestaat tussen een artiest inhuren voor 1 nummer of 1 uur- het merendeel van de tijd zijn ze toch kwijt met het heen en weer reizen en ze kunnen geen andere boeking aannemen voor die datum.  De vraag is natuurlijk: wat is beter?  Laten we zeggen dat als je een privéruimte hebt afgehuurd, bijvoorbeeld een tafeltje in een restaurant, dan de muzikanten voor een uur inhuurt, het aanzoek eerder doet en daarna geniet van het moment met prachtige achtergrondmuziek. Maar als je je op een openbare plaats bevindt, houd er dan rekening mee dat het kan gebeuren dat als de muzikanten doorgaan met spelen/optreden, het meer een gratis concert kan worden voor volslagen vreemden! En aangezien de muziek alleen voor het voorstel van vijf of tien minuten is, kan het specialer en unieker zijn om het binnen dat tijdsbestek te houden. Denk aan kwaliteit van het moment boven kwantiteit van tijd! 
 
Als het gaat om welke muziek, denk dan na over wat je partner leuk vindt. Als je geen speciaal nummer hebt, weet je vast wel een nummer waar ze van houden. Het hoeft niet wild romantisch te zijn en onthoud dat romantiek subjectief is. Sommige mensen bedwingen hun tranen als bepaalde nummers op de radio komen – anderen draaien het volume zo snel mogelijk terug! Een nummer kan een bijzondere romantische betekenis hebben voor jullie als koppel en dat is ook helemaal prima. Denk vooral na over wat jouw partner leuk vindt, niet alleen wat jij leuk vindt aan het idee.  
 

Meest populaire liedjes voor een huwelijksaanzoek

Deze nummers zijn klassiekers waar iedereen van houdt. Dus als je aanstaande een niet al te uitgesproken muzieksmaak heeft, kan deze lijst je wat inspiratie geven… 

* Gebruik de pijltjes midden-links en midden-rechts om door of terug te klikken naar de volgende/vorige video

Youtube

All of me - John Legend

Youtube

Thinking out loud - Ed Sheeran

Youtube

A thousand years - Christina Perry

Youtube

Marry you - Bruno Mars

Youtube

On bended knee - Boyz II Men

Youtube

Perfect - Ed Sheeran

Youtube

I swear - All 4 one

Youtube

Marry me - Train

Youtube

Just say yes - Snow Patrol

Youtube

Make you feel my love

previous arrow
next arrow
Shadow

Unieke liedjes voor een huwelijksaanzoek

Ben je de klassiekers beu? Of ben je op zoek naar iets anders? Deze nummers zijn zeker wat apart…zo niet gewaagd, maar ze blijven toch stijlvol en romantisch. We stellen voor dat je ze bekijkt… 
 

* Gebruik de pijltjes midden-links en midden-rechts om door of terug te klikken naar de volgende/vorige video

Youtube

Sea of love

Youtube

All i want is you - U2

Youtube

You are the sunshine of my life

Youtube

Sweet thing

Youtube

Call the Preacher - Brian Walker

Youtube

Better together - Jack Johnson

Youtube

Heroes - David Bowie

Youtube

Never tear us apart - INXS

Youtube

True companion - Marc Cohn

Youtube

Little trip to heaven - Tom Waits

previous arrow
next arrow
Shadow

Muzikanten boeken voor je huwelijksaanzoek

Nu je hebt uitgekozen welke sfeer en muziek je in je huwelijksaanzoek wilt opnemen, is het tijd om een ​​muzikant te boeken. Maar hoe, wat, waar, hoor ik je vragen?  We vinden dat de meest populaire muzikanten voor aanzoeken zijn: harpisten, gitaristen, zangers, pianisten, saxofonisten en violisten. Deze muzikanten zijn veelzijdig, kunnen elke stijl spelen, creëren een magische sfeer en zijn heel gemakkelijk om mee te werken. Dit betekent dat u uw dromen probleemloos kunt waarmaken. Omdat deze muzikanten individuele acts zijn, is dit ook een kosteneffectieve muzikale optie. 
 
Mocht je voorkeur liggen bij een feestje na je huwelijksaanzoek…dan is een leuk duo, combo of bandje natuurlijk een geweldige optie. 

Dus waar vind ik deze muzikanten?

De Livebruiloftmuziek familie van muzikanten kan elk muzikaal scenario creëren dat je maar wilt, waar dan ook. Dus ga nu browsen… 

Harpisten

Deze optie kan die magische romantiek toevoegen waarnaar je op zoek was. Stel je eens voor, een strandaanzoek met je favoriete nummers op de achtergrond… Niet veel instrumenten schreeuwen ‘liefde’, zoals een harp dat doet. Huur een professionele harpist in voor een verfijnde en grootse optie voor je geplande huwelijksaanzoek. 

! VERGEET NIET de logistiek van uw locatie te controleren. Een harpiste op een dakterras zonder lift is een lastige situatie… !
Bruiloft harpiste renske profiel foto
Allround bruiloft harpiste
Z-amerikaans klassiek bruiloft gitarist Rob , klassieke bruiloft gitarist boeken
Z-Amerikaans klassiek gitarist Rob

Gitaristen

Op zoek naar die frisse akoestische vibe? Gitaristen zijn een geweldige optie en zijn ongelooflijk veelzijdig. Verzoekjes zijn geen probleem en of je nu in een kasteel zit of op een boot, je gitarist wordt overal blij van! 

Zangers/zangeressen

Als je wilt dat de woorden van je favoriete liedjes echt opvallen, dan is een zanger de perfecte aanvulling. Krijg die persoonlijke touch met een van de vocalisten van Live bruiloft muziek… 

Bruiloft zangeres Ryan

Violisten

Violisten kunnen die klassieke en stijlvolle noot toevoegen aan de grote dag. Super veelzijdig, ze kunnen overal spelen en zien er geweldig uit! 
 

Pianisten

Een live muzikant voor een huwelijksaanzoek is echt de kers op de taart voor een onvergetelijk moment. We houden van het idee om dit door een professionele pianist te laten begeleiden. De piano is veelzijdig, elegant en echt stijlvol als instrument en de meeste pianisten zullen een speciaal lied naar keuze kunnen spelen.
Klassiek pianist bruiloft boeken of inhuren, pianist martin
Pianist Martin
Bruiloft saxofonist saxtastic profiel foto groot
Saxofonist 'Saxtastic'

Saxofonisten

De vlotste en misschien wel coolste muzikant die je kunt boeken voor een huwelijksaanzoek is een professionele saxofonist. Saxofonisten zijn geweldig voor elke locatie, omdat ze overal unplugged kunnen spelen en niet veel ruimte innemen. 

Huwelijksaanzoek - conclusie

Vergeleken met een ‘gewoon’ huwelijksaanzoek is een huwelijksaanzoek met live-muziek een aanzoek ‘on steroids’! Het inhuren van een live muzikant voor je huwelijksaanzoek zal dan ook een onvergetelijk moment creëren dat jij en je partner voor altijd zullen koesteren.

Met de hulp van een professionele muzikant kun je bijvoorbeeld een lied kiezen dat voor jullie beiden speciale betekenis heeft, of zelfs een origineel stuk laten componeren dat jullie unieke liefdesverhaal vastlegt. Of het nu gaat om een zachte akoestische gitaar of een gevoelige vioolsolo, de live muziek zal een extra vleugje romantiek toevoegen aan je aanzoek.

Maak je dag nog magischer door een getalenteerde muzikant te boeken die de perfecte sfeer kan creëren en je romantische moment tot leven kan brengen. Geloof ons, je toekomstige echtgenoot zal je bedanken dat je voor zo’n oprecht gebaar hebt gekozen tijdens deze speciale gelegenheid.

Dit artikel delen? Je doet het met één handige klik via onderstaande buttons - Thanks!:)

Wellicht vind je dit ook interessant:

live muziek voor je buiten bruiloft uitgelichte afbeelding

Hoe plan je de live muziek voor je buiten bruiloft?

Jouw droom bruiloft in de buiten lucht kan nóg onvergetelijker en magischer worden gemaakt door live muziek toe te voegen. Het plannen van de perfecte muziek kan echter een ontmoedigende taak zijn. Maar wees gerust! We zijn hier om je te begeleiden bij het proces met onze deskundige tips over muziekgenres, aanbevolen muzikanten en optimale geluidskwaliteit.

Lees verder »