DJ en saxofonist boeken voor je bruiloft

DJ en Saxofonist op je bruiloft - Dé trend van '24-'25!

Inhoudsopgave

Ben je op zoek geweest naar dat ene speciale iets dat je bruiloft van ‘fundamenteel foutloos’ naar ‘perfect aangenaam’ gaat verheffen? Zoek dan niet verder, want Live bruiloft Muziek heeft iets voor je dat jullie grote dag onderscheidt van alle andere.   Nu weet ik wat je denkt:   “Wat zou in vredesnaam die bewering kunnen waarmaken?” Een saxofonist en DJ-combo natuurlijk! De combinatie van een DJ met een saxofonist is de afgelopen jaren een van de meest populaire live acts geworden tijdens een bruiloft…ontdek nu zelf ook de magie van dit prachtige instrument in combinatie met je DJ. 
 
In deze blogpost bespreken we een van de nieuwste trends op het gebied van live muziekentertainment voor bruiloften… DJ & sax. 

Waar komt de trend DJ en live saxofonist vandaan?

Het toevoegen van een saxofonist om samen met een dj op te treden, werd voor het eerst ontwikkeld door het Britse platenlabel Hedkandi. Ze boekten veel succes met hun optredens op Ibiza, waarbij ze een kenmerkende mix van chill-out en dansnummers samenvoegden op Balearische beats. Deze sensatie verspreidde zich snel vanuit Ibiza en het VK, door Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Het wordt nu gebruikt als inspiratie voor bruiloften in o.a. Ibiza of festival-stijl over de hele wereld, waarbij bruidsparen besluiten extra muzikanten in te huren om te improviseren met hun DJ. 

DJ en saxofonist boeken voor je bruiloft
DJ en saxofonist inhuren voor je bruiloft

Waarom zou je op je bruiloft DJ- en saxofoonmuziek boeken?

Onze saxofonisten zijn niet alleen geweldige muzikanten, ze zijn de absolute top toevoeging aan jullie feestavond! Ze staan samen met jou en je gasten op de dansvloer terwijl ze meespelen met al je favoriete nummers, waardoor ze sensationeler klinken dan ooit. Wil je er zeker van zijn dat de avond goed verloopt, doe jezelf dan een plezier en vraag Live Bruiloft Muziek naar de Sax/DJ combo’s. Het is zonder twijfel de meest boeiende en vermakelijke optie die je voor jullie bruiloft kunt boeken. Met een saxofonist op je dj-set krijg je het beste van twee werelden: alle deuntjes die je kent en waar je van houdt, gezongen door je favoriete artiesten, maar nu met de interactiviteit en hype die alleen een live muzikant kan brengen. 

Wat zijn de meest populaire opties voor DJ en Sax-combo's?

De meest voorkomende line-up voor een bruiloft is de saxofonist en DJ. Populaire toevoegingen zijn een bassist, een zanger(es) of gitarist. Informeer naar de opties voor eventuele uitbreidingen. Veel Dj’s en/of combo’s die te boeken zijn via Live Bruiloft Muziek bieden deze mogelijkheid. 

Hoe verloopt een optreden van DJ & Saxofonist combinatie?

DJ’s verzorgen doorgaans tussen de 4 en 5 uur muziek op een avondfeest. Gedurende die tijd speelt de saxofonist meestal enkele tijdsblokken per set dat de DJ draait. Dit wordt van tevoren besproken met jullie als koppel. De saxofoon wordt op aanvraag versterkt met een draadloze microfoon, zodat ze tussen de gasten kunnen ronddwalen. Deze interactie doorbreekt de gebruikelijke kloof tussen DJ en publiek. De soorten muziek die ze kunnen spelen variëren van klassiekers uit de jaren 70 en 80 tot house- en dancehits, maar ook disco-, R&B- en hiphopnummers. 
 

Hoeveel kosten DJ en Sax combo's ?

Ieder optreden is natuurlijk uniek en afhankelijk van de tijdsduur en aantal muzikanten dat jullie willen toevoegen. Factoren zoals reistijd en eventuele apparatuur die moet worden meegenomen hebben ook invloed op de kosten van het inhuren van de muzikanten. Sommige van onze meest populaire groepen vragen misschien iets meer om aan te geven hoe gewild ze zijn…deze artiesten zullen aan de top staan met meerdere jaren ervaring. Live Bruiloft Muziek zal jullie graag een gespecificeerde offerte doen toekomen die volledig transparant is.
 
DJ en saxofonist tijdens de dag op een huwelijk

Is een optreden van DJ en saxofonist ook geschikt voor overdag?

Jazeker! En het mooie is dat de meeste muzikanten dit tegen een gereduceerd tarief zullen aanbieden als jullie hun ook boeken voor het avondfeest. De stijl voor overdag is meestal chillout, lo-fi house, klassieke en moderne popcovers, soul en zelfs wat jazz. Deze stijl is erg geschikt voor een bruiloft receptie of huwelijksdiner. 
 

Kan ik de covers/songs kiezen voor de sets van een Sax & DJ duo?

Je moet jullie DJ en saxofonist in ieder geval laten weten of je favoriete nummers hebt en omgekeerd, en nummers die je absoluut niet wilt horen!  DJ’s en saxofonisten zijn echter experts in het “besturen” van een menigte en het indrukken van de juiste knoppen wanneer dat nodig is, dus het is meestal het beste om goed naar hun advies te luisteren en samen met jullie te komen tot de ideale muziekkeuze voor jullie bruiloft. 
 
 
bruiloft DJ en saxofonist liedjes setlist voor huwelijk

DJ en sax live muziek - Het is geweldig!

Stel je livemuziek voor van een professionele saxofonist, die moeiteloos mee jamt op de beats van de DJ, ieders oren zegent met geweldige deuntjes en iedereen naar de dansvloer brengt. Stel je muziek voor die zo goed is dat jullie bruiloft gasten er nog lang over zullen napraten… Als dit iets is wat je wilt op je bruiloft, dan heb je onze ‘DJ en saxofonist’ trouwmuziek nodig. 

Een onverslaanbare feestavond beleven

Net als ananas op pizza, zorgt een bruiloft dj met saxofonist voor een ogenschijnlijk aparte combinatie, maar het wérkt gewoon. In onze ervaring is het een heel gaaf geluid en het zal zeker een van de verbazingwekkende dingen zijn die mensen zich de komende jaren zullen herinneren van je huwelijksfeest. Het is soulvol, het is sexy en het zorgt er altijd voor dat jullie gasten niet stil kunnen staan. Hoewel het misschien als een gewaagde keuze wordt beschouwd, zijn de geluiden en muziek van een dj en saxofoon huwelijks duo geweldig. Jullie zullen er geen seconde spijt van krijgen.  

Wij matchen jouw vibe!

Het is belangrijk dat alles op je bruiloft volgens plan gaat. Jullie hebben deze dag veel te lang van tevoren gepland en jullie verdienen het dat deze soepel verloopt. Want er is niks ergers dan op je eigen bruiloft spijt krijgen van je muziekkeuze en wensen dat je meer tijd had genomen om het juiste entertainment voor je huwelijks feestavond te vinden. Gelukkig is het eenvoudig om dit te voorkomen. Het creëren van een magische sfeer op jullie grote dag is voor ons net zo belangrijk als voor jullie. Live Bruiloft Muziek is expert op het gebied van op maat gemaakte bruiloftsmuziek en garandeert je dag speciaal te maken. Met persoonlijke service, vele adviezen en mogelijkheden maken we samen jullie bruiloft muziekdromen waar!

Dit artikel delen? Je doet het met één handige klik via onderstaande buttons - Thanks!:)

Wellicht vind je dit ook interessant:

Openingsdans bruiloft muziek, hoe kies je de openingsdans

Openingsdans bruiloft – Hoe kies je je perfecte liedje ?   20 tips

Er zijn veel manieren om een openingsdans liedje te kiezen. Bijvoorbeeld een nummer met een speciale betekenis, dat romantisch of gedenkwaardig is, dat geweldig is om op te dansen, dat past bij het thema of de locatie van jullie bruiloft, dat populair is bij beroemdheden, dat voorkomt in een film of tv-show waar u van houdt.

In dit blog geven we je 20 tips en ideeën om jullie perfecte liedje uit te kiezen…

Lees verder »
Live muziek op uw trouwlocatie aandachtspunten, uitgelichte afbeelding

Live muziek op jullie trouwlocatie – 7 aandachtspunten  

Een van de eerste en belangrijkste dingen om te regelen voor jullie grote dag is natuurlijk een schitterende trouwlocatie. En minstens net zo belangrijk is de muzikale invulling van jullie huwelijksdag.  

Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat jullie ideale trouwlocatie niet noodzakelijk goed aansluit op jullie live muziek wensen voor het huwelijksfeest?

Lees verder »