Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Bruiloft coverband The Velvet Quintet profiel foto 2

The Velvet Quintet

Vanaf €1210,-

The Velvet Quintet, bestaande uit vijf bandleden, wat misschien ook wel duidelijk op te maken was uit de naam. De zangeres van The Velvet Quintet weet met haar prachtige stem elk nummer van nu te transformeren naar een nummer van toen. Denk dan aan de jaren 40 – 50 en haar elegante stijl.

Lees verder »
Bruiloft band/combo speakers in the house promo foto 2

Speakers in the house

Vanaf €1225,-

Een DJ / bassist, een Dj / saxofoniste en een zangeres / actrice: Speakers in The House is een live Dj act die zowel de elementen van funky housemuziek met livemuziek combineert. Door het gebruik van DJ-set kunnen ze naadloos overgaan van het mixen van nummers naar het spelen van de saxofoon, een swingende baslijn of het zingen van een nummer.

Lees verder »
Bruiloft DJ Almar profielfoto 2

DJ Almar

Vanaf €425,-

Jullie huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. Je wilt een feest dat een verpletterende indruk achter zal laten en onuitwisbaar in je gedachten zal blijven. Bruiloft DJ Almar helpt u hier graag bij!

Lees verder »
Pianist/DJ bruiloft Guido profielfoto

Pianist/DJ Guido

Vanaf €725,-

Uw grootste wens tijden het avondfeest is natuurlijk dat de dansvloer vol staat met uw gasten die een onvergetelijke avond beleven…met bruiloft DJ-pianist Guido zit u gegarandeerd op de eerste rang!  

Lees verder »

DJ Diyo

Vanaf €395,-

De mooiste dag van uw leven wordt natuurlijk afgesloten met een avond in stijl: met een fantastisch bruiloft feest! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. 

Lees verder »

DJ Murphy

Vanaf €695,-

Graag neemt bruiloft DJ Murphy u en uw gasten mee naar de dansvloer! Hij wil niets liever dan iedereen zien genieten van de muziek en natuurlijk van jullie bruiloftsfeest. Passende songs, ritmes en sfeer onder het genot van een lekker drankje is tenslotte toch een voorwaarde voor het ultieme avondfeest. 

Lees verder »