Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Allround bruiloft DJ profiel foto groot

Allround bruiloft DJ

Vanaf €750,-

Voor een onvergetelijke dag ben je bij deze Allround Bruiloft DJ zéker aan het juiste adres! Deze professionele DJ heeft maar liefst 25 jaar ervaring en meer dan 10.000 uur aan muzikale magie op zijn naam.

Lees verder »
Bruiloft DJ Remco profiel foto groot

DJ Remco

Vanaf €450

Op zoek naar een Dj die verstand heeft van muziek, iets extra’s weet te brengen, het publiek aanvoelt, een feestje weet te bouwen, of de juiste achtergrond muziek weet te draaien…. ? Don’t look any further, you have found him: DJ Remco!

Lees verder »
Bruiloft Duo / combo DJ & SAX profiel foto groot

DJ & Sax

Vanaf €685

‘ DJ & SAX ‘ is niet alleen een ervaren en getalenteerd muzikaal duo maar zijn als bonus zelf ook nog een een gelukkig getrouwd stel. Het plezier ÉN de liefde spat er dus vanaf – en wat wil je nou nog meer van de live muziek op je bruiloft?!

Lees verder »
Vrouwelijke DJ voor bruiloft of huwelijk

DJ Miss Brown

Vanaf €1195

DJ Miss Brown is één van de meest geboekte allround dj’s van Nederland. Met haar zeer brede muzieksmaak en een bak aan ervaring weet zij van ieder evenement een succes te maken. Ze voelt feilloos aan wat de gewenste sfeer is en past haar muziekkeuze hier volledig op aan.

Lees verder »
Bruiloft DJ AK profiel foto groot

DJ AK

Vanaf €250

DJ AK is dé creatieveling van zijn regio. Van House tot aan Urban
en van Old-School tot de nieuwste hitjes, hij kan het allemaal! Met zijn aanstekelijke uitstraling mixt hij moeiteloos verschillende genres aan elkaar en dat terwijl hij continu zijn publiek scant en aanvoelt wat zij willen horen.

Lees verder »
Bruiloft coverband The Velvet Quintet profiel foto 2

The Velvet Quintet

Vanaf €1210

Wij presenteren u The Velvet Quintet…onze bruiloftband in jaren 20-stijl die moderne liedjes speelt in een teen-tikkende Charleston-sound. 
Als u van plan bent uw trouwdag te vullen met vintage details of als u een passie heeft voor muziek uit vervlogen tijden, dan zult u The Velvet Quintet geweldig vinden! 

Lees verder »