Hoe je met live muziek jullie huwelijksjubileum onvergetelijk maakt – 4 ideeën

Inhoudsopgave

Live muziek op jullie huwelijksjubileum - 4 originele ideeën

Je wil een unieke en romantische manier bedenken om jullie huwelijksverjaardag te vieren, maar je weet niet hoe. Herkenbaar? Geen nood – nu kun je iets heel speciaals en opwindends plannen voor jou en je geliefde! 
Van een romantisch diner voor 2 tot een groot (familie) feest…. Live Bruiloft Muziek geeft je vier perfecte tips voor een huwelijksjubileum waar jij en jouw partner nog lang van zullen nagenieten…

Welk trouwjubileum vier je?

Het ene huwelijksjubileum is het andere natuurlijk niet. Sommige huwelijksjubilea vragen om een intiem één-op-één etentje, terwijl je bij de bijzondere mijlpalen groter zal willen uitpakken. 

Iedereen heeft wel eens gehoord van een koperen, zilver of gouden jubileum, maar wist je dat er nog vééél meer jubilea zijn, allen met hun eigen naam? Hieronder volgt een tabel met alle benamingen:

Huwelijksjubilea, hoeveel jaar getrouwd
"Zorg dat de live-muziek op jullie huwelijksjubileum past bij het jaar of de periode waarin je getrouwd bent. (Én jullie smaak natuurlijk!)"
Team Live Bruiloft Muziek

60's Coverband? 70's DJ? Zanger(es) met hits van 2000 tot nu? Wij hebben de beste acts met muziek uit elke tijdperiode!

Idee 1 - Verras je liefste met live muziek aan tafel tijdens een romantisch diner

Stel je eens voor: je zit in een prachtig restaurant (op een speciaal door u gereserveerd rustig plekje) te genieten van een overheerlijk diner om te vieren dat het alweer zoveel jaar geleden is dat je in het huwelijksbootje bent gestapt. De wijn staat op tafel en het kaarslicht zorgt voor de juiste sfeer. Samen heffen jullie de glazen en klinken gezellig op het feit dat jullie het zo fijn hebben met elkaar…zoveel van elkaar houden. En dan opeens wordt de ruimte om jullie heen gevuld met prachtige klassieke live muziek. Of de bekende tonen van jullie openingsdans.  Alles, van Vivaldi tot Beethoven, Chopin, Mozart, maar ook populaire hits – Live muziek tovert jullie huwelijksjubileum om tot een adembenemend en onvergetelijk moment. Of het nu jullie 12,5-jarig huwelijksjubileum is of jullie 1-jarig katoenen huwelijk…succes is gegarandeerd! 
 
Laat je meevoeren op de tonen van onze geweldige bruiloft violistharpistecelliste of strijkers duo. Maar ook een solo zanger of akoestisch (klassiek) duo is hiervoor uitermate geschikt. Boek een zangeres die u persoonlijk toezingt over hoe mooi de liefde is. Staat er op jullie locatie een piano? Denk dan zeker eens aan een bruiloft pianist en geniet van een privé concert bij kaarslicht. 
Live muziek huwelijksjubileum romantisch diner

“25 jaar getrouwd? Speel onze leuke muziek quiz en raad de hits van toen!”

Raad het juiste liedje uit de hitparade van 1998

Elk van de volgende nummers kwam voor in de hitlijst(en) van 1998 ….. Kunt u ze nog benoemen?

Je score is

0%

Idee 2 - Organiseer een thema bruiloft jubileumfeest

Hoe leuk is het om samen met jullie familie, vrienden en bekenden een bruiloft jubileumfeest te vieren met het muziekthema uit de jaren dat jullie getrouwd zijn? Vieren jullie jullie 40-jarig jubileum? Kies dan eens voor een onbezonnen en gedurfd funky discothema. De DJ of bruiloft coverband zal jullie en jullie gasten de hele avond op de dansvloer weten te houden!  Wist je trouwens dat jullie ook een disco-dansvloer met gekleurd, knipperend licht kunnen huren om jullie feest nog meer op te leuken. Neem eens een kijkje op https://lichtgeluidhuren.nl/licht-huren/verlichte-dansvloer-huren/ 
 
Maar ook als jullie op zoek zijn naar iets heel anders kunnen jullie terecht bij Live Bruiloft Muziek. Wat dacht je van een Gypsy Swing thema, of een gezellige vintage band die hedendaagse muziek in een tenen tikkende Charleston-stijl giet. Een Jazz duo of hedendaagse hits. Live Bruiloft Muziek heeft voor veel thema’s een geschikte act. Bekijk de profielen en filmpjes op onze site voor de beste huwelijksverjaardagsfeestmuziek.   
 

Idee 3 - Geniet in alle rust van een klein, intiem huwelijks jubileumfeest

Een 50- of 60- jarig huwelijks jubileum vieren met een klein feestje is een fantastische manier om samen met kinderen en kleinkinderen op al die jaren terug te kijken. Na 50 jaar samen, lijdt het geen twijfel dat het gelukkige paar talloze herinneringen heeft gedeeld, zowel grote als kleine. Eer deze momenten door enkele van hun favoriete herinneringen tijdens het feestje te benadrukken. Muziek is een uitermate geschikt middel hiervoor. 

Laat hun weer denken aan die speciale dag door het geëerde paar uit te nodigen om hun eerste huwelijksdans helemaal opnieuw te beleven. Huur muzikanten in om dat speciale nummer uit te voeren en kijk hoe ze samen dansen of genieten op hun gouden of diamanten huwelijk. 

Live Bruiloft Muziek heeft muzikanten beschikbaar die passen bij een rustige huwelijksverjaardag. Als er een diner of borrel gepland staat, kun je kiezen voor een van onze kleine combo’s of misschien een solopianist, gitarist of accordeonist. Klassieke musici kunnen voor fantastische en sfeervolle achtergrondmuziek zorgen bij een huwelijksjubileumfeest.

 Wat jullie voorkeur ook is qua stijl, je vindt vast en zeker een geschikte act.  

live muziek huwelijksjubileum - klein en intiem
25, 30, 40, of 50 jaar getrouwd, hernieuwen huwelijks gelofte

Idee 4 - Doe die prachtige ceremonie nog eens over en vernieuw je trouwgeloftes

Of het nu gaat om een 40-jarig huwelijk, 25–jarig huwelijk jubileum, 10-jarig huwelijk of 5- jarig huwelijk…er is meer dan genoeg reden om de liefde te vieren! En dat kun je perfect doen door je liefdesverhaal, je kinderen en de mensen die voor jullie belangrijk zijn terug te laten komen voor een prachtige ceremonie om even stil te staan bij het leven, voordat het huwelijksjubileumfeest gaat beginnen.  
 
Trouwbelofte vernieuwingsceremonies zijn net zo mooi als bruiloften. Ze hebben een kracht en een doel. Waar een bruiloft gaat over een sprong in het onbekende, is een vernieuwing van een belofte een tijd om adem te halen en het diepe gevoel van verbondenheid, overlevingsidentiteit en saamhorigheid te erkennen.  Maar waarom zou men geloften hernieuwen? Wij denken dat de alternatieve vraag zou moeten zijn: ‘Waarom niet’? Ons leven verandert. Wij veranderen. De wereld verandert. Tijd, leven, liefde en verlies geven ons een perspectief dat we gewoon niet kunnen weten wanneer we aan ons relatie-avontuur beginnen.  Beloftevernieuwingsvieringen zijn de uiterlijke uitdrukking van onze overleving, dankbaarheid, geduld, onze avonturen en groei als individu en als koppel. De redenen voor zo’n feest zijn net zo verschillend als de paren die ervoor kiezen. Sommige koppels willen een dag delen met hun vrienden en familie. Anderen willen een eenvoudig en persoonlijk moment alleen tussen hen twee om te stoppen, adem te halen en opnieuw aan elkaar te binden. Echter, jullie beloftevernieuwingsceremonie hoeft geen herhaling van jullie huwelijk te zijn; dit is iets heel anders, dus maak het uniek en gedenkwaardig. 
 

En hoe kun je je huwelijksjubileum nou meer uniek maken dan met livemuziek?Want niets is zo bepalend voor de stemming als livemuziek. Entertainment is net zo belangrijk voor de ceremonie van jullie beloftevernieuwing als voor jullie trouwdag, vooral als het deel uitmaakt van jullie jubileumfeest. Het team van Live Bruiloft Muziek kan jullie helpen een muzikant of groep te vinden die uw favoriete muziekgenre kan uitvoeren, zodat jullie de hele dag kunnen dansen na het vernieuwen van je trouwbelofte. 

Vraag de dj of band om enkele van de nummers te spelen waarop je hebt gedanst op jullie trouwdag of vraag om nummers die populair waren in het jaar dat je trouwde met een zeer geslaagd feest als gevolg. 
 

Al een idee welke van deze tips jou en je wederhelft het meeste aanspreken en welke muzikanten je het liefst zou boeken om jullie huwelijksjubileum te vieren?  Neem dan contact op met Live Bruiloft Muziek en wij helpen jou met de voorbereidingen zodat alles perfect wordt. Je zult een onvergetelijk trouwjubileum beleven!

Dit artikel delen? Je doet het met één handige klik via onderstaande buttons - Thanks!:)

Wellicht vind je dit ook interessant:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *