Zoekresultaten:

  • Onderdeel

  • Genre

  • Regio

  • Soort artiest

Allround bruiloft DJ profiel foto groot

Allround bruiloft DJ

Vanaf €750,-

Voor een onvergetelijke dag ben je bij deze Allround Bruiloft DJ zéker aan het juiste adres! Deze professionele DJ heeft maar liefst 25 jaar ervaring en meer dan 10.000 uur aan muzikale magie op zijn naam.

Lees verder »
Bruiloft DJ Remco profiel foto groot

DJ Remco

Vanaf €450

Op zoek naar een Dj die verstand heeft van muziek, iets extra’s weet te brengen, het publiek aanvoelt, een feestje weet te bouwen, of de juiste achtergrond muziek weet te draaien…. ? Don’t look any further, you have found him: DJ Remco!

Lees verder »
Bruiloft Duo / combo DJ & SAX profiel foto groot

DJ & Sax

Vanaf €685

‘ DJ & SAX ‘ is niet alleen een ervaren en getalenteerd muzikaal duo maar zijn als bonus zelf ook nog een een gelukkig getrouwd stel. Het plezier ÉN de liefde spat er dus vanaf – en wat wil je nou nog meer van de live muziek op je bruiloft?!

Lees verder »
Bruiloft saxofonist saxtastic profiel foto groot

Saxtastic

Vanaf €370

Geniet van het soepele en opzwepende geluid van saxofoon met de virtuoze bruiloft-saxofonist ‘Saxtastic’! Saxtastic is een enorm getalenteerde solo saxofonist met een breed scala aan genres, van House, Dance, Pop, Urban dance tot Soul, Nederlandstalig en Apres-Ski. Je zult er moeite mee hebben om de dansvloer te verlaten wanneer deze man begint te spelen!

Lees verder »
Bruiloft saxofonist ivar , saofoon muziek huwelijk

Saxofonist Ivar

Vanaf €385

Til je dansvloer naar hogere sferen met bruiloft saxofonist Ivar! Deze meeslepende solo-saxofonist combineert natuurtalent en zijn gevoel om te entertainen tot een werkelijk onvergetelijk optreden. 

Het repertoire van saxofonist Ivar omvat al je favoriete soul-, house- en hitlijsten, maar ook romantische popballads en saxofoonklassiekers. Door zijn aantrekkingskracht en improvisatietalent is Ivar een absoluut unieke artiest.  

Lees verder »
Vrouwelijke DJ voor bruiloft of huwelijk

DJ Miss Brown

Vanaf €1195

DJ Miss Brown is één van de meest geboekte allround dj’s van Nederland. Met haar zeer brede muzieksmaak en een bak aan ervaring weet zij van ieder evenement een succes te maken. Ze voelt feilloos aan wat de gewenste sfeer is en past haar muziekkeuze hier volledig op aan.

Lees verder »